Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Castiga un gratar portabil Ridge Monkey

luni, 22 aprilie 2024

Ești pasionat de pescuitul la crap și îți place să te bucuri de avantajele unei achiziții inteligente? Atunci această campanie este pentru tine!

Toate comenzile de peste 250 de lei (TVA inclus), plasate între 20 aprilie și 31 mai 2024 pe site-ul nostru www.fishingmall.ro sau în magazinul nostru fizic, situat în Oradea - West Business Center, pe șoseaua Borșului nr. 29 K, intră automat în tragerea la sorți pentru a câștiga un Grătar Portabil Ridge Monkey!

tombola fishing mall

Beneficii excepționale pentru tine:

Livrare Gratuită: Plasează o comandă de peste 250 lei și beneficiezi de livrare gratuită, fără costuri ascunse!
Discount Suplimentar de 5%: Înregistrându-te pe site-ul nostru www.fishingmall.ro, te bucuri automat de un discount extra de 5% la următoarea ta achiziție!

Politica de Returnare Simplificată: Nu ești complet mulțumit de produsul achiziționat? Fără griji! Ai posibilitatea de a returna produsul în termen de 14 zile, fără alte obligații suplimentare.

Livrare Rapidă: Avem un stoc propriu bogat și eficient, iar comenzile tale vor fi livrate în 24-48 de ore, pentru ca tu să te bucuri rapid de produsele dorite!

Te așteptăm cu drag pe FishingMall! Ne dorim să fim partenerul tău de încredere în pasiunea ta pentru pescuit.

 

Accesează site-ul nostru www.fishingmall.ro și bucură-te de o gamă largă de echipamente și accesorii de cea mai bună calitate, la prețuri accesibile!

 

Program Magazin Oradea:

Adresă: Șoseaua Borșului nr. 29 K, Oradea, județul Bihor
Program: Luni-Vineri, între orele 8:00 - 16:30

fishingmall 

Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Comentarii
Momentan nu există comentarii.