Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

ANUNȚ EXPIRAT!

Vând Vand Rod Pod Fox Sky Pod 3-4 posturi

Accesorii
1177
07 oct. 2015 22:05
Rod Pod Fox Sky Pod 3-4 posturi, conceput special pentru cele mai mari rauri si lacuri continentale dar datorita adaptabilitatii sale si caracteristicolr se muleaza perfect si pentru malul unui lac traditional englezesc. Disponibil cu buzz bar pentru 4 lansete ce poate fi ajustat din plan orizontal in plan vertical permitandu-va sa treceti firele peste peste orice obstacole de multe ori gasite pe ape mari europene.
Sistemul central poate fi ajustat in lungime pentru a da o mai mare stabilitate atunci cand este utilizat la un unghi ascutit. Fara indoiala ca acesta este unul dintre cele mai stabile rod-pod-uri care au fost concepute, fiind o piese esentiala in echipamentul pescarului de crap atunci cand este vizat pescuitul la mare distanta pe marile lacuri si rauri continentale.
Construit din aluminiu si cu un design aparte Sky pod-ul garanteaza o soliditate asemanatoare unei stanci. Aceasta asigura de asemenea, alinierea perfecta a avertizorilor cu cu suporti spate de prindere a lansetelor.
Dimensiuni:
Lungime: 105cm-205cm
Inaltime: 16.5cm-94cm(picioare scurte)
114cm-192cm(picioare lungi)
Prevazut cu husa de transport
Stare buna
Pret: 1000 lei
Tel: 0724462819
*Revin cu poze
1000
MYKE TYSON - 5 anunţuri postate, 0 comentarii
0 utilizatori urmăresc acest anunţ
Comentarii
Momentan nu există comentarii.