Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

ANUNȚ ÎNCHIS!

Vând Barci pneumatice noi de vanzare in regim buy-back

Ambarcațiuni
2194
20 apr. 2015 20:51
“Buy-back" este un serviciu conex al activitatii de vanzare barci pneumatice noi, scopul sau fiind facilitarea achizitiei unei barci noi de catre un client prin oferirea unui pret de rascumparare corect pentru barca pe care acesta o are in prezent in proprietate.
Cu alte cuvinte, cineva care doreste sa achizitioneze o barca noua marca DanubiusBoat poate sa faca un fel de schimb. Aduce barca pneumatica veche, orice marca si dimensiune ar fi aceasta, care va fi evaluata la un pret corect de noi. Apoi acesti bani pot fi considerati avansul pentru barca noua.
Clientul vine cu barca veche si pleaca cu o barca DanubiusBoat nou-nouta.
DanubiusBoat lungime 2,7m, chila gonflabila, podina aluminiu, diametru flotor 41cm, culoare gri deschis cu ornamente gri inchis, greutate 45Kg, suporta motor de pana la 10cp. Garantie 3 ani de la data vanzarii. La cerere poate fi echipata si cu prelata stationare cu motorul montat. Pretul este de 2600 lei fara prelata
DanubiusBoat lungime 3m, chila gonflabila, podina din aluminiu, diametru flotor 42cm, culoare gri deschis cu ornamente gri inchis, greutate 50Kg, suporta motor de pana la 15cp. Garantie 3 ani de la data vanzarii. La cerere poate fi echipata si cu prelata stationare cu motorul montat. Pretul este de 2800 lei fara prelata
Catamaran gonflabil DanubiusBoat lungime 3m, 6 compartimente, podina aluminiu din 2 componente, Prova din fibra de sticla, oglinda din lemn lunga de 123cm (partea utila) astfel incat incape simultan motor termic alaturi de unul electric, diametrul celor doua flotoare este de 48cm, culoare galbena cu ornamente negre, suporta motor de pana la 15cp. Contine o pereche de vasle (nu are suport pentru ele si se vasleste gen canoe), pompa, kit reparatie si prelata stationare cu motorul montat. Dimensiune transport 175cm x 90cm x 50cm. Greutatea este de 60Kg. Garantie 3 ani de la data vanzarii.. Catamaranul a fost probat pe apa de curiozitate timp de mai putin de jumatate de ora. Pretul este de 3500 lei.
Pentru ofertele de buy-back si discutii preliminare, rog contact prin telefon 0745578278, e-mail sau privat.
1
Eugen Fetes - 14 anunţuri postate, 0 comentarii
0 utilizatori urmăresc acest anunţ
Comentarii
Momentan nu există comentarii.