Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

ANUNȚ ÎNCHIS!

Vând Lanseta Feeder EnergoTeam Extreme Long Cast 4.50m

Lansete
1838
22 mar. 2016 18:36
Lanseta de putere prin excelenta, EnergoTeam Extreme Long Cast Feeder va satisface nevoile celor mai versati pescari de feeder.
Realizata din carbon IM8, lanseta Extreme Long Cast îmbina cu succes caracteristici precum lejeritatea, puterea si sensibilitatea. Designul clasic caracteristic lansetelor din familia Extreme este prezent si în aceasta lanseta. Actiunea este una rapida, puterea de lansare este foarte mare si ajunge pâna la 150 de grame. Este echipata cu trei vârfuri de semnalizare realizate din fibra de sticla pentru extra sensibilitate. Ceea ce o diferentiaza de restul lansetelor feeder este aceea ca inelele sunt de mari dimensiuni. Inelul de plecare este asemnanator cu cele de pe lansetele de crap. Firul aluneca mult mai usor, frecarea fiind foarte mica, astfel distantele obtinute cu aceste lansete feeder sunt iesite din comun.
Aceasta lanseta este recomandata pentru pescuitul pe lacuri, însa poate fi folosita si pe râuri. Pentru a obtine distante mari se recomanda folosirea firelor cu diametrul maxim de 0.22 precum si folosirea unui inaintas textil pentru a prelua socurile din timpul lansarilor.
Lanseta s-a folosit foarte putin(3-4 ori) este in stare perfecta,pretul de vanzare in magazin este 414 ron.
330 lei
Peter Pal - 3 anunţuri postate, 0 comentarii
0 utilizatori urmăresc acest anunţ
Comentarii
Momentan nu există comentarii.