Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

ANUNȚ EXPIRAT!

Vând Sonat ET Outdoor wireless

Sonare
1211
28 sept. 2016 08:07
Sonarul l am primit cadou. L am folosit de 2-3 ori. Este destinat localizarii pestilor precum si determinarii adâncimii apei si a configuratiei substratului si a structurilor precum si a vegetatiei acvatice submerse. Poate fi folosit atât în ape dulci – lacuri, balti, râuri, cât si în ape sarate – lagune litorale sau mare.
Sonarul functioneaza cu ajutorul unei sonde independente – fara cordon de legatura cu sonarul, ce poate fi lansata cu ajutorul altui fir la locul dorit pentru a fi scanat. Distanta maxima de functionare este de 100 de metri iar adâncimea apei scanate este cuprinsa între0.7 si 40 metri. Unghiul de scanare este de 90 de grade. Ecranul afiseaza atât pozitia si adâncimea la care se afla pestii cât si adâncimea apei si configuratia substratului si vegetatia acvatica prezenta pe acesta.
Soanarul ET Outdoor Wireless functioneaza cu 4 baterii tip AAA iar sonda este alimentata cu o baterie tip CR 2032 . Sonda are si o garnitura de etansare de rezerva.
Avantajele sonarului ET Outdoor Wireless: dimensiuni reduse, usor de transportat, rezistensa la apa sarata, manevrabilitate sporita, ecran cu vizibilitate foarte buna cu putere mare de rezolutie. Corpul sonarului este dintr-un plastic rezistent de culoare galbena foarte vizibila.
Pe laterale sonarul are doua benzi de cauciuc cu striatii care care ofera o priza foare buna chiar si atunci când este ud. Pachetul include si un snur de siguranta cu clema detasabila pentru transport si un ghid de utilizare detaliat cu explicatii foarte clare
Videoclipuri
Iftime Alexandru - 1 anunţuri postate, 0 comentarii
0 utilizatori urmăresc acest anunţ
Comentarii
Momentan nu există comentarii.