Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Aventura pe lacul Nagykallo, Ungaria

luni, 7 iulie 2014
De 2 ani am tot citit pe forumurile de specialitate despre minunata balta de la Nagykallo din Ungaria. Nu prea eram hotarati sa facem rezervari deoarece tot citeam ca balta are mult somn pitic care devenise foarte stresant , dar anul trecut proprietarul a gasit o solutie si a scapat de el. Am gasit inca 3 prieteni dornici de aventuri cu crapi unguresti si am facut rezervare pe standul 1 pentru 5 nopti la sfarsitul lunii aprilie.
 
Dupa o lunga asteptare de aproape 6 luni si multe planuri a venit si momentul mult asteptat. Pe 28 aprilie am plecat spre Ungaria. Am ajuns dupa ceva aventuri cu navigatia care ne-a bagat pe niste drumuri de pe care am crezut ca nu mai iesim pe superba balta de la Nagykallo. Dupa ce am degustat o bere pe terasa din standul nostru ne-am apucat de pescuit. Am avut la noi pelete halibut, tigernut, bile de la Dynamite Fresh Squid si nu in ultimul rand si cele mai importante bile MAGNUM de la 4CARP facute la comanda, un pic mai piperate.
 
 
 
Eu cu tatal meu am pescuit zona din stanga, iar ceilalti 2 prieteni zona din dreapta , cu un total de 6 lansete. Stiam ca standul 1 este cotat mai slab si nu aveam asteptari prea mari. In primele 24 de ore la mine swingerele erau amutite, dar in dreapta prietenii mei au prins 4 bucati, cel mai mare avand 15,6 kg. In cea de-a doua noapte lucrurile au inceput sa se schimbe in bine, iar crapii au raspuns in ambele zone.
 
 
 
Daca la inceputul partidei bilele de la Dynamite prindeau cam la fel ca cele de la 4CARP, dupa 48 ore crapii devenisera dependenti de MAGNUM, salteaua de receptie fiind rosie de la bilele mancate de mustaciosi.
 
A fost o partida de vis cu conditii de campare care satisfac si cei mai pretentiosi pescari, cu un total de 522 kg din 60 crapi dintre care au fost asa: 4-8 kg – 27 bucati, 8-11 kg – 21 bucati, 11-13 kg – 4 bucati, 13-15 kg – 5 bucati, 15-16 kg - 3 bucati. La anul o sa revenim pentru cei peste 20 kg.
 
 
 
Biro Lucian
 
Trimite-ne si tu povestea partidei tale de pescuit la office@crapmania.ro si articolul tau va aparea pe prima pagina Crapmania.ro
3 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.