Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Balta Sulimanu, in mainile unui pescar consacrat de crap: Vladut Mateianu

joi, 20 februarie 2014
 
 
Iata-ma dupa aproape 25 de ani de hoinarit pe balti din Romania, Europa, America si chiar Africa, proaspat posesor al unui cunoscut lac de pescuit din zona Bucurestiului. Este oare recompensa primita de la Divinitate ca in tot acest timp am slujit cu credinta pasiunea teribila numita pescuit? Sa fie oare o continuare a simbiozei perfecte intre pescar si natura in care am trait acesti frumosi ani? Sa fie chemarea stufului, a salciilor, a nuferilor sau a ierbii? Nici eu nu am raspunsuri la aceste intrebari.
 
Cert este ca de acum inainte viata mea se va schimba total.
 
Imi doresc ca peste multi ani sa ies la pensie, sau de ce nu, sa trec raul pe care fiecare dintre noi il va trece doar o singura data, direct de pe aceasta balta, pe care, sper, ca o voi transforma in timp intr-o oaza de verdeata, liniste si natura, un loc din care si cel mai mofturos pescar sa plece satisfacut si relaxat.
 
 
 
Proiectul pe care vi-l propun pentru noua balta Senzor Sulimanu este unul foarte complex si se va desfasura in mai multe etape, deorece investitiile, dar si contributia naturii vor fi substantiale.
In urmatorii 3 ani vreau ca pe balta Sulimanu sa existe 24 de standuri de pescuit, toate pe acelasi mal, fiecare dotat cu casuta confortabila, curent electric si internet. De asemenea, balta va fi imprejmuita in totalitate cu gard, atat pentru prevenirea braconajului, dar si pentru siguranta pescarilor. Ambele maluri vor fi impadurite puternic pentru a preveni eroziunea malurilor si pentru a asigura, natural, umbra si racoare pescarilor, in zilele toride de vara.
Pentru inceput vom popula lacul cu aproximativ 10 tone de crap de diverse dimensiuni, dar pe viitor ne dorim ca balta sa devina un “Mecca” al pescarilor de crap, datorita densitatii deosebite de crapi mari si foarte mari. Asta doar dupa ce vom asigura in totalitate perimetrul, investitiile fiind unele foarte mari.
 
 
 
Pana atunci, prieteni pescari, va invit la un debut de sezon 2014 cat mai animat, cu o balta noua, o echipa administrativa noua si foarte mult peste.
 
Sezonul se va deschide oficial pe 15 aprilie 2014, cand speram sa fie gata si noua terasa - cu bere si cu mici, precum si magazinele din incinta complexului, cu produse alimentare, nade si monturi pentru pescuit.
 
Va invitam pe pagina noastra oficiala de facebook http://www.facebook.com/pescuitsulimanu, unde va vom tine la curent cu noutatile de la Sulimanu.
 
 
 
De asemenea, incepand cu 15 martie lansam noul site www.baltasulimanu.ro, unde veti putea vedea prezentarea celor 4 noi casute dotate cu aer conditionat, dus, apa calda, frigider si tv, precum si terenul sintetic de fotbal cu nocturna, disponibil tuturor la niste preturi extraordinare. In vara vom inaugura o piscina, precum si un teren de paintball pentru cei pasionati de aventura.
 
As vrea sa inchei cu un citat celebru din Mircea Santimbreanu: “Perfida balta asta. Iti da un baboi si te-a prins pentru tot restul vietii..."
 
Vladut Mateianu
 
 
16 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • joi, 20 februarie 2014 14:40

    bogdan mocanu : Felicitari! Succes in ceea ce ti-ai propus!

  • joi, 20 februarie 2014 15:05

    Marius Dinu : Felicitari Vladut si sa iti ajute Dumnezeu sa iasa asa cum ti-ai propus abia asept sa pescuiesc pe balta ta Marius Dinu

  • joi, 20 februarie 2014 15:59

    Alexandru Florin Dinu : Felicitari! Am intuit de ceva vreme aceasta miscare :) Sper sa iti iasa exact asa cum ti-ai propus! Pt noi pescarii concurenta intre baltile bune de pescuit nu poate decat sa ne bucure!

  • joi, 20 februarie 2014 16:15

    Dragos Mihalcea : Felicitari !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! In sfarsit o sa fie cum trebuie pe aceasta balta .....ma bucur enorm pt tine.

  • joi, 20 februarie 2014 16:18

    Dragos Mardare : Asta da mutare :)!

  • joi, 20 februarie 2014 16:30

    Ovidiu Havran : Felicitari Vladut si succes!!!

  • joi, 20 februarie 2014 16:39

    Dragos Mihalcea : poate la anu facem abonamente pe Sulimanu :) sa strangem asa cativa membri pe aceasta balta .....

  • joi, 20 februarie 2014 17:00

    Alex Voica : Felicitari vladut si mult noroc

  • joi, 20 februarie 2014 17:46

    Nicusor Stanciu : foarte interesant proiectul ... eu ma bucur ca exista patroni de balti care au pescuitul in sange si natura si nu banii ... succes echipei si fir intins clientilor

  • joi, 20 februarie 2014 18:23

    Ciprian Andrei : Felicitari !!!

  • joi, 20 februarie 2014 18:29

    gheorghe pascu : Felicitari,este o locatie deosebita

  • joi, 20 februarie 2014 19:00

    Antinie Ciprian : felicitari pentru achizitie,mult succes cu proiectul!!!

  • joi, 20 februarie 2014 20:04

    Catalin Alexandru Serban : Felicitari Vladut si mult succes.

  • joi, 20 februarie 2014 20:41

    Dilan A : Aferim Vladut ! Hai sa fie intr-un ceas bun !!!

  • joi, 20 februarie 2014 22:53

    vladut mateianu : Va multumesc tuturor ! Voi face tot ce-mi sta in putinta sa va fac o noua "jucarie"..... :))) Nu in primul an, dar in 2-3 ani balta va fi populata cu foarte multi "dulapi"....

  • joi, 20 februarie 2014 22:55

    Florin Breahna : Mult succes!

  • joi, 20 februarie 2014 23:26

    catalin otto grigore : Este persoana-aceea care, Din Valea Seacă-n Machu Picchu, De-ar fi să-i zici c-a prins un viciu, Ţi-ar arăta..."atât de mare!!!" E individul ce, efort Pe lac depune şi de plouă, Iar dac-a prins o fâţă, două, Numeşte-această treabă, sport, E singurul din cei în viaţă Care, modest, precum se ştie (!) Cu-n peşte, în fotografie, Nu-l vezi pe el să stea în faţă, E un flăcău ce, la parâmă Trăgând o noapte-n disperare, Posedă muşchi ca să declare C-ar mai avea un pic de râmă, E juna care-a prins un domn În plasa ei, şi de un an Caras visează, sau biban, Mergând de mână cu un somn, E pensionarul ce, dieta Pe la scrumbii şi-o tot răsfaţă Fără de băţ, nici plumbi, nici aţă, Uşor, de sus.... cu mulineta.... Sunt vicioşii-aceia care S-or duce unul câte unul.... Başca femei, rachiu, tutunul.... Noroc că au.... multă răbdare. Sa traiesti ...bai tatiii, hai te saluta Otto

  • vineri, 21 februarie 2014 09:28

    Ionut Constantin : Felicitari!

  • vineri, 21 februarie 2014 10:16

    gheorghe pascu : Felicitari,in mod sigur va deveni un carpodrom de renume. Cind vom intra in posesia unor numere de telefon pentru programari? Fir intins

  • vineri, 21 februarie 2014 11:00

    niculae popescu : Nu stiu daca realizezi intradevar la ce te-ai inhamat ? Va fi o perioada de citiva ani in care viata ta va lua cu totul alt curs si asta findca te stiu cit de ambitios esti . Vei avea mare nevoie de sprijinul ajutorul si intelegerea familiei fara astea nu vei putea realiza nimic . In vfne indiferent de ce si cum viata merge inainte si esti destul de tinar ca sa iti poti duce visul la capat . Acum clubul Senzor va avea un teren de antrenament cea ce conteaza enorm pentru un club atit de renumit . Una peste alta sunt convins ca cei mai cistigati vom fi noi pescarii . Iti doresc multa sanatate si viata lunga si frumoasele vise le duci la indeplinire. Felicitari maxime pentru achizitia facuta .

  • vineri, 21 februarie 2014 16:59

    viorel mircescu : Foarte tare,Felicitari si sa dea Domnul sa-ti iasa tot ce iti doresti.

  • vineri, 21 februarie 2014 17:22

    Octavian Chertes : Felicitari Vladut pt noua achizitie.Sunt sigur ca in 2,3 ani balta Sulimanu o sa devina un fel de RAI al pescarilor de crap .Felicitari inca o data si spor la munca :)

  • vineri, 21 februarie 2014 17:23

    Ioan Sandu : Cu sanatate si ajutor divin, vei reusi. Important este sa crezi in visul tau!

  • vineri, 21 februarie 2014 18:05

    alexandru ionescu : Felicitari Vladut mult noroc in cea ce ti ai propus.In primavara o sa fac o partida pt prima oara pe aceasta balta.Fre zbuciumate tuturor!!!

  • sâmbătă, 22 februarie 2014 20:23

    Ovidiu Cristian : Initiativa este de laudat si iti doresc mult succes. Daca planul descris va fi aplicat, vor aparea si clienti fideli, satisfactie personala pentru tine si profitul. Asteptam inceperea sezonului sa-l deschidem la tine.

  • sâmbătă, 22 februarie 2014 20:23

    Ovidiu Cristian : Initiativa este de laudat si iti doresc mult succes. Daca planul descris va fi aplicat, vor aparea si clienti fideli, satisfactie personala pentru tine si profitul. Asteptam inceperea sezonului sa-l deschidem la tine.

  • miercuri, 26 februarie 2014 12:38

    Adrian Bunea : Sa fie intr-un ceas bun!

  • sâmbătă, 1 martie 2014 21:59

    viorel ionescu : Vladut felicitari !Ne dorim cu totii la fel cum reprezinta brandul SENZOR in participarile la concursurile interne,internationale de pescuit la crap precum si nada care este peste tot( vorba voastra) asa ne dorim sa indoim lansetele la maxim avand totodata conditii bune de cazare,masa confort termic decent pe balta asa cum ai spus prin plantarea copacilor pe ambele maluri. Cred ca acesta este visul fiecarui pescar de a avea o balta si sa le demonstreze tuturor ca este cea mai buna.TINE CONT VLADUT DE TOATE DETALIILE PENTRU A AVEA O POPULATIE DE CRAPI SANATOASA: 1 ANGAJEAZA UN INGINER PISCICOL CARE I-SI FACE DATORIA MENTINAND APA CURATA DEZIFECTAND-O LUAND IN PERMANENTA PROBE DE APA. 2.DRAGHEAZA MALUL PE PARTEA OPUSA STANDURILOR. 3.ANGAJEAZA PAZNICI DEVOTATI TIE DIN CERCUL OAMENILOR CUNOSCUTI DE VREME INDELUNGATA. 4.PE TIMPUL IERNII MARE GRIJA CU EFECTUAREA COPCILOR PTR A NU SE SUFOCA POPULATIA PISCICOLA.suntem nerabdatori sa ne arati ce poti si pe aceasta latura a ta noua,cu stima monturiporumb.ro

  • sâmbătă, 1 martie 2014 23:40

    . romulus : Nu poate fi decat o veste ff buna. Felicitari, mult succes in ceea ce v-ati propus, rabdare, sanatate si putere de munca. Doamne Ajuta !

  • duminică, 2 martie 2014 12:17

    viorel ionescu : Plantarea copacilor pe malul opus sigur va fi o idee f.buna pt mentinerea circulatiei crapilor pe langa mal in zilele mai calduroase si deasemenea stationarii acestora in locuri mai umbroase pe toata suprafata malului.Exact cum spuneai plantarea copacilor vor avea rolul de stabilitate a solului neexistând eroziune. Si inca ceva nu permite accesul pescarului pe malul opus standurilor chiar daca s-au ocupat toate locurile si chiar daca doresc numai sa nadeasca .monturiporumb.ro

  • luni, 3 martie 2014 14:44

    Alex Popa : Felicitari,am pescuit de mai multe ori anul trecut pe aceasta balta si am fost placut surprins!Astept cu nerabdare deschiderea noului sezon!