Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Crapi de noiembrie la Sulimanu

marți, 4 noiembrie 2014
Multi pescari au pus deja sculele in cui pana la primavara, dar sunt si impatimiti care isi forteaza norocul…. Printre care si eu, care duminica am fost prezent pe pontonul 6 de la Sulimanu, de altfel, locul meu preferat.
 
 
 
O zi destul de rece, dar superba din punct de vedere al pescuitului. Am abordat partida doar cu naditoare cu Amix Capsuna in combinatie cu sirop de porumb dulce (SPD), iar la carlig solubile Senzor Planet1016, de 16 si 18 mm, imbracate in pasta solubila. Fara nadire, pescuit la interceptie in malul opus, unde substratul este tare, iar apa are 1 metru. Atunci cand apa este rece folosesc carlige mici, nr 6 si chiar 8, fapt care am observat ca a contat enorm.
 
 
 
Am schimbat lansetele destul de des, cam la o ora, dar de cele mai multe ori le-am schimbat datorita trasaturilor. In total au fost 13 trasaturi soldate cu 11 bucati intre 2 si 5 kg. Drilurile au fost de senzatie, pestii lupta ca vara, chiar daca apa este foarte rece.
 
 
 
 
 
De remarcat este si ca pestele raspunde bine si noaptea, chiar daca temperatura exterioara a scazut spre 2-3 grade. S-a prins bine atat la porumb, cat si la momeala vie, in special viermusi. De altfel, colegul meu, Gusti, a pescuit cu 4 lansetute cu forfac de caras (2 carlige nr. 12, arc naditor tot cu Amix) si a reusit sa prinda 4-5 kg de caras, dar si un ciortan de 1.5 kg, cu care a avut un drill spectaculos.
 
 
 
In concluzie, o partida superba, mai ales ca suntem deja in noiembrie, iar iarna nu-i ca vara!
 
 
 
 
Abordarea a contat enorm, carligele mici fiind decisive si facand diferenta intre o partida reusita si una ratata. Dar si pasta solubila de la carlig..
  
 
 
 
Vladut Mateianu
4 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.