Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Dulapi de Tancabesti. Ce se mai prinde la Two Lakes Two Brothers?

luni, 19 septembrie 2016
Doi crapi peste 20 kg intr-o singura partida nu prinzi de fiecare data. Daca unul dintre ei este si cel mai mare peste al lacului prins in ultimul timp, situatia devine si mai rara.
 
tancabesti 
Ei bine, pescuind timp de 72 de ore pe standul Pilhan de la Tancabesti am reusit aceasta performanta.
 
boilies cpk 
Nadirea initiala a constat in 2 kg boilies tare 20 mm pe fiecare din cele 4 lansete, iar ca si momeli am folosit doua bile scufundatoare CPK Fluro Atract Capsuna si doua bile de carlig cu aceeasi aroma ca si cele de la nadire - KRILL.
 
tancabesti crap 
Dupa fiecare peste prins am nadit in jur de 1 kg boilies pe fiecare montura. Cantitatea de nada poate parea exagerata, dar pestii vizati au fost cei de talie mare, iar strategia a functionat foarte bine.
 
 
Primul crap sarit de 20 de kilograme a tras noaptea si cantarit 21,2 kg. 
 
Este vorba despre un boilies care se afla in teste de la inceputul acestui sezon, o reteta care a confirmat deja pe mai multe lacuri din Romania si Ungaria, dar care mai are nevoie de timp pentru a putea intra in gama de produse CPK.
 
pescuit crap cipica 
crap pescuit 
record tancabesti 
Vedeta partidei - un superb crap comun de 24,2 kilograme. 
 
Noile produsele CPK CARP & MORE parcurg un drum lung pe malurile baltilor, folosite de echipa noastra in cele mai diferite situatii inainte de a ajunge pe rafturile magazinelor.
 
ciprian ene 
Ciprian Ene 
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • duminică, 25 septembrie 2016 10:53

    viorel ionescu : Felicitari!si fire intinse in continuare.Incepand din sezonul urmator imi voi face si eu aparitia pe aceasta balta minunata.

  • luni, 26 septembrie 2016 16:56

    viorel ionescu : Ciprian esti tare bun.Am discutat cu Vlad Parfene,o sa ma vedeti cu toti ce pot si sper din tot sufletul sa arat valoare.Singur fara ajutoare,doar la fotografiere o sa fie cineva din cadrul baltii sau cineva cunoscut,un prieten care ma va ajuta doar cu obiectivul. Toti sa aveti fir intins,sanatate maxima, fericire si bucurii in suflete.