Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

In cautarea recordului...

duminică, 1 iunie 2014
Ca orice producator de nada noi, cei de la Claumar, suntem intr-o testare continua a produselor noastre. Si unde puteam testa mai bine daca boiliesurile noastre pot prinde peste mare, ba mai mult sa doborare recordul meu personal de 21.6 kg stabilit in urma cu 3 ani, decat la Siclau, judetul Arad.
 
 
Ecsed - Octombrie 2011 - 21,6 kg
 
Pescuitul avea sa se faca cu 3 lansete pe o perioada de aprox 70 de ore. Ca si boilies am ales 2 tipuri ce mi-au adus mereu satisfactii si anume Frankfurter si Belachan, cate 5 kg din fiecare, iar ca marime am ales diametrul de 20mm.
 
Dupa un drum de aproximativ 7 ore am ajuns la destinatie, unde am avut placuta surpriza sa gasesc o balta cocheta de 6 hectare, in care stiam ca exista multi “dulapi”. Abordarea a fost urmatoarea : o lanseta pe o singura bila, o lanseta pe un snowman mic (boilies 16mm + pop-up 10mm), iar cea de-a treia lanseta pe un snowman mare (boilies de 20mm + pop-up 15mm).
 
 
 
 
Dupa nici o ora de la instalare am avut si prima trasatura, iar dupa un dril de 10-15 minute am pus pe saltea un exemplar superb de crap comun ce a cantarit 20,5kg. Cu asa un inceput increderea era si mai mare ca voi reusi sa-mi dobor recordul.
 
 
 
Din pacate am fost la un pas de a-midoborirecordul personal, cel mai mare dintre pestii capturati fiind o salonta de 21.5 kg, ce a tras la o bila Claumar tare cu aroma de Belachan.
 
In cele 3 zile de pescuit am avut 6 trasaturi, din care am scos 5 pesti ce au cantarit : 12, 15, 16,2, 20,5 si 21,5 kg.
Cu siguranta ma voi intoarce si cu siguranta voi reusi sa-mi dobor recordul (oricare va fi el la vremea respectiva).
 
 
 
 
 
Claudiu Popa
6 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.