Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Primul crap de peste 15 kg si prima intrecere amicala pe MV2 in 2015

luni, 16 martie 2015
Pentru ca a fost weekend si vremea se anunta insorita, impreuna cu cativa prieteni am hotarat sa organizam o prima intrecere amicala pe Moara Vlasiei 2. 
Vineri, 13 martie 2015, impreuna cu Robert Celmare, mergem pe balta pentru un mic antrenament. Alegem standurile 9 si 10, din mijlocul golfului.
 
Partida incepe in forta si reusim sa punem pe salteaua de receptie 9 crapi cu greutati intre 3 si 10 kilograme.
 
 
 
Dupa un gratar de prima reintalnire ne odihnim ca sa fim in forma a doua zi, cand va incepe competitia anuntata,
 
 
 
Pe timpul noptii ne "deranjeaza" cativa crapi la boiliesuri tari de marimi considerabile.
 
 
 
Dimineata ne trezim si reimprospatam momelile, pregatiti sa mai punem pe saltea cativa pesti. Crapii incep sa se hraneasca si prindem inca 10, printre care unul de aproape 12 kg si vedeta zilei de 14 kg.
 
 
 
Sambata, la orele 16 incep sa apara concurentii anuntati, printre care: Cristian Cretu, Mihai Mitricoaia, Razvan Niculescu (Butelie), Eugen Roman, Cristian Zangolea. In total 10 pescari. Locurile de concurs pe care le alegem sunt de la standul 4 si pana la standul 14. Extragem fiecare standul si eu cad pe 4, Robert pe 14, amandoua cap de sector.
 
Regulamentul initial era sa alcatuim un clasament de cantitate + unul de calitate (cei mai mari 5 pesti), dar vremea de afara ne forteaza sa hotaram o schimbare si sa modificam la cei mai mari 10 pesti, adica doar un clasament pe calitate. Standurile incep sa produca, primii concurenti incep sa puncteze in frunte cu Butelie, de la standul 11, Eugen standul 10 si Mihai la 12.
 
 
 
Eu pe timpul noptii reusesc sa pun pe saltea primii crapi de 8,62 kg - 7,4 kg, urmand primul over 15 (mai exact 15,1 kg), urmand altul la cateva minute de 12,20 kilograme.
 
 
 
Dimineata calculam pestii prinsi si alcatuim un clasament provizoriu care se mentine pana la terminarea competitiei amicale. Contabilizam un numar de peste 60 de bucati, iar printre capturi s-au numarat cativa "overteni" cu urmatoarele greutati: 15,1 kg - 14,59 kg -12,20 kg - 11 kg - 10,65 kg - 10,02 kg. Acest lucru mi-a demonstrat inca o data ca balta Moara Vlasiei 2 se mentine pe prima pozitie in topul carpodrom-urilor din Romania.
 
 
  
Clasament:
Locul 1 - Marian Constantin - 82,05 kg
Locul 2 - Razvan Niculesc -65 ,77 kg
Locul 3 - Cristian Cretu - 59 kg
Locul 4 - Eugen Roman - 55 kg
 
Felicitari tuturor concurentilor si fir intins in noul sezon!
 
Marian Constantin
Manager X-treme Baits 
4 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.