Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

RECORD LA CORBU: Echipa Senzor a prins un crap de 29,45 kg cu fir de 0,18mm

vineri, 23 mai 2014
 
Echipa Senzor, formata din Dan Mitranescu, Florin Mirea si Adrian Visan, participanta la Cupa Rig, editia a XV-a, organizata de Lacul Corbu II, a reusit sa puna pe salteaua de receptie un exemplar superb ce a cantarit 29,45 kg.
 
 
 
Este cel mai mare crap comun prins intr-un concurs oficial din Romania.
 
Paradoxul prinderii acestui crap il reprezinta grosimea firului pe care l-au folosit: 0,18mm, grosime ce permite lanseuri la mare distanta.
Pestele a fost capturat la solubile Corbu Premium, de la Senzor Planet, iar lansetele folosite au fost celebrele Hakuyo MTX Class.
 
 
 
Urmareste desfasurarea Cupei Rig si clasamentele online. Click aici
10 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Comentarii
  • vineri, 23 mai 2014 16:33

    Cornel Milea : Respectele mele, baieti! Esti mare, Dane!

  • vineri, 23 mai 2014 16:51

    pescar Emanuel : Bravo baieti ! Tineti-o tot asa !

  • vineri, 23 mai 2014 17:24

    Viorel Mateianu : Go, Forest !

  • vineri, 23 mai 2014 17:57

    Simion Bratescu : Felicitari! Puneti si voi mai multe poze.

  • vineri, 23 mai 2014 18:16

    Florin Breahna : Felicitari si la si mai MARE :-) !

  • sâmbătă, 24 mai 2014 16:02

    dragos constantin : Salutare ,nu ma pot abtine sa nu comentez cele de mai sus ,josnic din punctul meu de vedere si opinie personala nu fac parte din nici o ,,tabara,, de pescuit sa se inteleaga,pescuiesc de placere ,pasiune pot spune dar ce vad de ceva timp, ani pot spune este o mizerie totala in pescuitul romanesc ,pacat de cativa oameni, pescari care ii respect de la noi din tara care chiar au facut ceva si au demonstrat ca sunt dedicati acestui sport sa-i spunem bravo lor ,ceilalti imi pare rau ,imi cer scz pentru acest comentariu este prima data cind intervin dar nu m-am putut abtine .

  • sâmbătă, 24 mai 2014 20:21

    marian popescu : Lumineaza-ne, te rog, dragos constantin

  • sâmbătă, 24 mai 2014 21:29

    Viorel Mateianu : Daca dragos constantin vrea sa critice situatia actuala din pescuitul romanesc, nu cred ca si-a ales cel mai bun loc in care sa faca asta. Daca ce a scris mai sus are legatura cu subiectul din articolul acesta, il rugam sa argumenteze si sa ne dea mai multe detalii, altfel vom sterge comentariul sau pentru ca in aceasta pagina e loc doar de felicitari pentru o performanta deosebita reusita de cei 3 pescari pe lacul Corbu intr-un concurs oficial.

  • sâmbătă, 24 mai 2014 21:56

    dragos constantin : Este opinia mea ,una la mana ,daca credeti de ca a deranjat acest comentariu al meu ,faceti cum credeti ca este mai bine ,dar sincer ma repet chiar nu m-am putut abtine, citesc ff mult despre acest sport care il practic de ceva timp , si mie unul nu mi-a sunat ok ,trebuie sa comentam numai de bine pe acest site ?! Apreciez oamenii corecti si sinceri atata tot ,multumesc pt intelegere .

  • sâmbătă, 24 mai 2014 23:01

    Viorel Mateianu : Nu vorbeam de acest site in general, ma refeream strict la acest articol si la acest moment in care cei 3 pescari merita doar laude si felicitari. Ma rog, este bine ca ati precizat ca este o opinie personala si ca are legatura cu acest subiect. Fir intins!

  • duminică, 25 mai 2014 01:35

    bogdan mocanu : Dragos Constantin totul ok? Mai ai pastile? Stii tu,oare, ce inseamna un drill cu un fir de 0.18 si cu un monstru de 30 kg la capatul firului? Hai,baga-te la nana ca e tarziu. Pupici pe nasuc!

  • marți, 27 mai 2014 23:31

    Cornel Milea : "Prietene" dragos constantin, ai gresit gara, baiatule. Locul de dat cu capul rezervat frustratilor este in cu totul alta parte. Fir extins!

  • duminică, 1 iunie 2014 15:12

    Cornel Serbu : ce aveti, frate, cu omu' ? voi nu vedeti ca e opinia lui si nu se poate abtine ??? probabil ca asta-i motivul pentru care a uitat si de gramatica si mai ales de coerenta, dar putem trece cu vederea pentru ca nu face parte din nicio tabara, motiv pentru care toti ii acceptam ineptiile fara sa cartim.