Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Unde si la ce se prinde ''cteno'' in judetul Teleorman?

joi, 21 aprilie 2016
Prima mea partida de pescuit, din anul 2016, am ales sa o fac pe lacul Lazar din judetul Teleorman, lac ce mi-a oferit de fiecare data multe capturi.
 
 
Sesiunea de pescuit s-a desfasurat pe parcursul a 48 de ore pe standul 8, iar numarul pestilor a depasit 20 de bucati. Pestii au avut greutati cuprinse intre 4 si 12 kg, cele mai mari exemplare fiind exemplarele de cteno, dar si multi crapi comuni si salonte cu greutati intre 6 si 9 kg.
 
 
 
Tenul a raspuns foarte bine la seminte preparate porumb, grau si canepa, iar la carlig am folosit porumb artificial de diverse culori.
 
 
 
Crapii in schimb, au fost capturati numai la boilies, momeala de carlig ce i-a atras in numar mare, fiind ''snowman-ul'' format dintr-un boilies tare Squid & Capsuni de 20mm si un pop-up Dynamite Baits Mulberry Florentine de 15mm.
 
 
 
Taxa pentru o partida de 12 ore catch & release este de 50 de lei, iar pentru 24 de ore 100 de lei. Suplimentar, se pot inchiria casute la preturi accesibile.

Va urez fire intinse!
 
 
Claudiu Popa 
3 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • vineri, 22 aprilie 2016 10:01

    Cezar Paunescu : S-a prenadit locul? Ai pescuit plantat sau lansat?

  • vineri, 22 aprilie 2016 17:00

    Dan Gabriel Calinescu : Scuza-mi ignoranta dar nu cred ca isi are rost intrebarea. Din poze balta nu cred ca bate suta de metri deci nu prea isi are rost plantatul. Fiind concurs, cu atat mai putin probabil sa fi fost plantat. :)

  • vineri, 22 aprilie 2016 20:11

    nrc nrc : Dle Dan Gabriel Calinescu Daca cititi inca odata veti constata ca nu a fost vorba de o competitie.Sesiune (carpista) se traduce prin interval/perioada sau termen popular:"sedinta":)

  • luni, 25 aprilie 2016 09:41

    Cezar Paunescu : Domnule Calinescu, va scuz ignoranta, pt ca vad ca nu stiti despre ce vorbiti. ;)