Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Andrei Vladeanu: ''Il propun pe Mitzanu' conducatorul pescuitului la crap. Si/sau pe Bogdan Dragan''

miercuri, 5 octombrie 2016
De trei ani cuplul Dragan - Pripon (Maimutoiu' si Mitzanu' pentru apropiati) reprezinta Romania la Campionatele Mondiale de Pescuit la Crap. Reamintesc ca anul trecut au castigat medalia de aur la individual, iar anul acesta bronzul pe natiuni impreuna cu pescarii clubului Carp United.
 
bogdan dragan mihai pripon 
Performantele sunt remarcabile si au fost reusite in strainatate (Spania si Franta), in ciuda dificultatilor pe care le-au intampinat. Laureata echipa nationala de pescuit la crap a Romaniei (ne aflam in topul medaliilor "all time") nu are buget si nici arie de selectie a celor mai valorosi sportivi ai tarii.
 
In noiembrie a fost convocata o sedinta "extraordinara" a subcomisiei crap AGVPS.
Punctul 3 al ordinei de zi spune asa: "Discuţii si soluţii privind concursul de calificări al Campionatului AGVPS din 2017, pentru selectionarea echipei care ne va reprezenta la Campionatul Mondial din 2017 - Ungaria."
 
Eu cred ca solutiile trebuie sa ni le ofere cei doi. Iar discutiile sa se axeze pe problemele ridicate de Dragan si Pripon, cei mai indreptatiti sa vorbeasca pe acest subiect.
 
- Cum facem ca lotul reprezentativ sa aiba un buget decent?
- Cum pot ajunge in lot cei mai potriviti pescari pentru CM-ul din Ungaria?
 
Ultimul punct al ordinei de zi este urmatorul:
"Alte propuneri legate de desfasurarea activitatii subcomisiei de crap din cadrul AGVPS."
 
andrei vladeanu 
Fac eu o propunere: Pescuitul la crap ar trebui condus de o persoana cu rezultate remarcabile in acest domeniu ori de un excelent manager. Acesti doi baieti indeplinesc ambele cerinte, a scris Andrei Vladeanu pe contul sau de socializare. 
3 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • miercuri, 5 octombrie 2016 15:32

    valter barbu : Mai democratic ar fi sa voteze,de ex prin corespondenta ,toti care au permis AGVPS,eventual vizat la zi ,daca vor sa conduca AGVPS

  • miercuri, 5 octombrie 2016 15:43

    viorel ionescu : Din punctul meu de vedere Andrei Vladeanu a facut o propunere bazata pe performante mai mult decat remarcabile. Bogdan Dragan si Mihai Pripon ne fac cinste si local si international. Stima Andrei dar si clubului Carp United.