Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

"Asociatii fara asociatie si nealiniatii cu federatie". Asa descrie Andrei Vladeanu competitia nationala crapista de azi.

vineri, 4 martie 2016
"Ne straduim sa construim cluburi si sa sustinem pescari in competitii. Cheltuim zeci de mii de euro pe sezon in acest sens. Cautam sponsori si parteneri, lucram la imagine si promovare. Vrem sa ne intrecem intr-un concurs de calificare in urma caruia cel mai bun club sa plece la mondiale si sa reprezinte Romania. Si ce primim in schimb?
 
AGVPS-ul ne obliga la afiliere si ne ameninta cu suspendarile. Sorin Rudeanu, dublu vice-campion mondial, e suspendat pe banii lui. Platim carnete si cotizatii catre o institutie care nu-si asuma organizarea concursului de calificare. Dar care ne cheama des in sedinte. Cica sa ne descurcam, sa gasim solutii. De partea cealalta, FRPS (adica Popescu Stefan) ne ameninta cu tot felul de bazaconii daca indraznim sa concuram, dar mai ales sa reprezentam Romania la mondiale. Pe banii nostri.
 
 
 
Pentru noi, cluburile, din nicio parte nu exista niciun sprijin, niciun ajutor, nimic. Numai biruri, amenintari sau suspendari. Cu toate ca noi suntem boii care tragem caruta asta de 16 ani. Si-am impopotonat-o cu destule medalii, care mai de care mai stralucitoare si mai frumoase.
Domnilor care vreti sa ne afiliati fara sa ne (mai) puteti reprezenta sau care va doriti ne reprezentati fara a ne avea afiliati. AGVPS si FRPS. Asociatii fara asociatie si nealiniatii cu federatie va intreaba daca ne mai puteti ajuta si cu altceva decat cu taxe, sedinte, amenintari sau suspendari?"
 
 
 
Andrei Vladeanu, pe pagina sa de facebook. 
4 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.