Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Boilies, nu gluma!

duminică, 30 octombrie 2016
6 Carp Clubs s-a disputat anul acesta intr-o singura etapa pe lacul Hermes Peris si a aliniat la start urmatoarele sase cluburi: Carp United, Friends Carp Team, Enjoy Fishing, The One Team, Green Lake si WLC Carp Team. Lupta pentru primul loc s-a dat practic intre doua cluburi, Carp United si The One. In final, a castigat The One, iar cei de la Carp United, medaliatii cu bronz la ultimul CM, au cucerit trofeul pentru cei mai mari 6 crapi prinsi in cele 3 sectoare de concurs.
 
6 carp clubs 2016 
Iata ce spune Bogdan Dragan, liderul Carp United, despre concursul de la Peris: "Un turneu foarte reusit cu rasturnari de situatie pana in ultimul moment. Lotul Carp United a reusit sa termine pe locul 2 dupa o lupta foarte frumoasa cu Lotul The One. Pestele nu a colaborat cum ar fi trebuit din cauza conditiilor atmosferice neprielnice si cred ca din aceasta cauza lotul nostru a avut de suferit. Cand pestele nu colaboreaza pescuitul este unul diferit si dificil. Trebuie pescuit cu nada putina, la interceptie, pe majoritatea standurilor iar la polul opus sunt standurile unde pestele este cantonat si unde se prinde foarte bine, senzatia fiind aceea ca esti pe alta balta (exemplul standului 3, unde pestele a raspuns foarte bine)."
 
6 carp clubs 
"De asemenea, nada nu are un cuvant mare de spus in aceste situatii deoarece se nadeste putin iar pestele nu se deplaseaza sa caute de mancare. Din acest motiv crapul nu isi poate da seama foarte bine de valoarea nutritiva a boiliesului sau a nadei folosite. Chiar daca am terminat pe locul doi am reusit sa castigam premiul pentru cei mai mari 6 crapi ai turneului, cu o diferenta de aproape 4 kg fata de lotul The One."
 
6 carp clubs premiere 
"Acest lucru nu este intamplator deoarece boiliesul 220v a mai reusit recent sa depaseasca doua recorduri all time la crap pe doua balti diferite. In primul rand este vorba despre cel mai mare crap prins intr-o competitie oficiala pe balta Hermes Peris de catre Florian Chiran, un comun de 22,925 kg."
 
6 carp clubs 
Apoi, despre cel mai mare crap prins all time pe balta Varlaam de catre Costel Preotescu. Cel din urma a fost un exemplar superb de crap comun care a cantarit nu mai putin de 26 kg."
 
carp united 
 
Crapmania.ro 
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.