Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Duminica incepe BEST 5 CARPS

marți, 12 mai 2015
Sambata 16 mai echipele se vor acredita la Sarulesti, iar seara este programata de acum binecunoscuta petrecere de bun gasit cu specific - desigur - romanesc. Echipele din apropiere care nu pot ajunge la concurs incepand de sambata si prefera sa vina direct duminica, ziua in care incepe si pescuitul, se pot acredita "last minute" duminica pana in ora 9 dimineata.
 
 
 
De altfel, la ora 10 este programata tragerea la sorti a standurilor de concurs, iar la ora 13 startul competitiei. Vremea este foarte propice pescuitului la crap mare pe lacul Sarulesti, iar daca vantul isi va face simtita serios prezenta vom asista la capturi frumoase, asigura organizatorii. Tinand cont de faptul ca se va pescui cu 6 lansete de echipa, iar pentru nadit si carlig este permisa orice fel de nada sau momeala (evident, execeptand nada vie) previziunile de mai sus au o serioasa justificare.
 
 
 
Va castiga echipa care va pune pe foaia de concurs cei mai mari 5 pesti (crapi, amuri sau scoicari), dupa o reteta originala devenita intre timp deosebit de populara si indragita de pescari.
Ultima ora. Mai sunt doua locuri libere.
 
 
 
Crapmania.ro 
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.