Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Ei sunt pescarii momentului in Romania.

joi, 28 mai 2015
Claumar Insoft Carp Team este cu siguranta clubul momentului in Romania. Au castigat la pas prima etapa a Campionatului AGVPS si sunt favoriti si in finala, iar acum au terminat pe prima pozitie din etapa I  a Turneului Celor 6 Cluburi, ce s-a desfasurat la Moara Vlasiei 2. 
 
 
 
Evenimentul a fost organizat de  WLC Carp, club ce a pastrat sanse reale pentru locul 1 pana la ora finala de incheiere a concursului. 
.
Vezi cum s-a desfasurat concursul, ce rasturnari de clasamente au fost si rezultatele finale complete. Click aici
Imagini de la tragerea la sorti, desfasurarea evenimentului si festivitatea de premiere. Multumim George Iorga si WLC Carp Club pentru fotografiile de calitate ce ne-au facut sa ne simtim ca la "fata locului.". Intra si tu sa le vezi. Apasa click aici.
 
 
 
Cine este Claumar Insoft Carp Team? 
 
Claudiu Popa (foto mijloc) și Cristian Aciubotăriței (foto dreapta) au pus bazele primului Club Profesionist de Pescuit la Crap din România in anul 2014. Cei doi fondatori, cu experiență în domeniul pescuitului la crap, și-au propus să își unească forțele, cunoștințele și resursele financiare pentru a îi promova pe cei mai valoroși pescari din România.
 
Clubul Claumar Insoft Carp Team aduce în România un concept nou, de fidelizare și promovare a celor mai competitivi pescari. Membrii clubului vor beneficia de avantajul de a își putea pune în practică cunoștințele și pasiunea pentru pescuitul la crap, într-un cadrul organizat și pe baza unui contract de munca”, declara Claudiu "Claumar" Popa la finele anului trecut.
 
 
 
Iata pescarii ce fac parte din lotul CI Carp Team.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sursa: CI Carp Team 
6 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii