Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

FOTO: RECORD! Medie de 23,92 kg din 5 pesti la Champions Challenge Sarulesti 2015.

sâmbătă, 26 septembrie 2015
Astazi s-a incheiat, la Sarulesti, editia a VI-a a unuia dintre cele mai populare concursuri de pescuit: Champions Challenge. La eveniment au participat 43 de echipe si s-au intocmit doua clasamente generale, unul bazat pe cantitate, iar altul pe calitate (cei mai mari 5 pesti).
 
 
 
La cantitate, pe primul loc s-a situat echipa CS Crap Arad, formata din Leleg T., Leleg G., Deliman Casian si Claudiu Grama cu un total de 278,52 kg prinse pe durata celor 114 ore de concurs. 
 
 
 
In clasamentul de calitate, echipa formata din Bogdan Guguianu, Sandu Podaru si Dan Petre a stabilit un RECORD NATIONAL, avand cea mai buna medie, din 5 pesti, realizata intr-un concurs din Romania. Este vorba de 4 scoicari de 28,21 kg, 27,48 kg, 26,06 kg, respectiv 23,92 kg si un amur de 13,95 kg. Cei 5 au contabilizat in total 119,62 kg.
 
 
 
 
 
Scoicarul (black carp  in limba engleza)  este cel mai mare dintre crapi. Recordul in tara lui de bastina, China, este de peste 200 kg neoficial si de 157 de kg si 220 cm oficial si omologat. Seamana foarte bine cu amurul, dar culoarea sa bate mai mult spre negru, gri, mov, albastru decat spre maro si in plus gura se extinde in jos (seamana cu a crapului) si are buze foarte puternice si dure. Este un peste putin pretentios, omnivor, se hraneste cu orice crustacee si nevertebrate acvatice, iar dintii faringieni foarte puternici ii permit sa sparga carapacea racilor, cochiliile melcilor si scoicilor de apa dulce. In concursurile de la noi se prinde foarte des atat la porumb, cat si la boilies.
 
Click aici pentru GALERIE FOTO Champions Challenge Sarulesti - 2015.
 
Transmitem pe aceasta cale felicitari echipelor participante la eveniment, organizatorilor si in mod special castigatorilor.
 
Crapmania.ro 
5 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.