Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Green Lake stabileste un nou record al baltii la Hermes Peris Challenge 2016

joi, 20 octombrie 2016
Clubul Green Lake isi adjudeca trofeul Hermes Peris Challenge 2016, unul dintre cele mai importante evenimente ale anului competitional din pescuitul la crap.
 
petre iulian 4carp 
Acest concurs a fost castigat de una dintre cele doua echipe Green Lake participante, ambele reusind clasarea pe primele 2 poziții ale clasamentului in sectorul A, cele mai mari doua cantitati de peste prins si cele mai mari medii ai celor mai mari 10 pesti pe general.
 
concurs pescuit 
hermes peris challenge 2016 
Cu locul I la cantitate și locul I la calitate in sectorul A, echipa formata din Dan Draguloiu, Nicu Zetec si Nedelcu Robert au ocupat prima poziție a clasamentului general, castigand marele premiu la finalul celor 96 de ore de concurs din cadrul Hermes Peris Challenge 2016.
 
hermes peris 
green lake club 
Un nou record pentru balta Hermes Peris la media celor mai mari 10 pesti! Medie de 13,93 kilograme.
 
4 carp addictive food 
Adictive food…
 
Adictive food nu este nimic altceva decat sloganul pe care l-am ales in 2013 sa insoteasca logo-ul 4CARP. Acest rezultat, alaturi de celalalte peste 300 de podiumuri obtinute in toata activitatea noastra in productia de nada, demonstreaza ca am ales sloganul corect și in ton cu directia activitatii noastre.
 
boilies magnum 
Gama de boiliesuri MAGNUM a ramas acelasi partener de incredere al oricarui pescar, fiind poate cea mai cunoscuta gama dintre cele 5 game din portofoliul 4CARP!
 
Echipa 4CARP va multumeste pentru incredere si sustinere!
 
george alexandru kodmon 
George Alexandru
3 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • joi, 20 octombrie 2016 15:48

    viorel ionescu : Felicitari Nicu Zetec ,Nedelcu Robert si Dan Draguloiu!Felicitari Green Lake!si nu in ultimul rand felicitari George Kodmon Alexandru!