Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Impresii dupa prima editie 6 CARP CLUBS

vineri, 11 decembrie 2015
Turneul Celor 6 Cluburi 2015 s-a incheiat, iar competitia a avut serioase ecouri in randul participantilor. Iata ce au spus la final Ionut Voicu (CI Carp Team), Gabi Tomulescu (The One) si Dragos Sinca (WLC).
 
 
 
Ionut Voicu: "Părerea mea despre acest turneu este că avem de-a face cu cea mai echilibrată competitie si consider că este o retetă bună și pentru campionatul national. La noi in România e greu să găsesti bălti echilibrate din punct de vedere sportiv in pescuitul crapului. Dacă vrem să evaluăm corect anumite loturi, cel mai bine le punem să se intreacă pe mai multe bălti. Pe o singură baltă e greu să se stabiliească un castigator adevarat. Astăzi putem câștiga noi, mâine alt club, poimâine altul și tot așa… Sistemul 6 Carp Clubs este cel mai bun după părerea mea."
 
 
 
Gabi Tomulescu: "La nivel sportiv acest turneu dă ocazia cluburilor să se intreacă pe termen mai lung cu adersarii și nu numai o manșă sau două așa cum e structurat campionatul national. Acest format cu șase manse pe șase lacuri diferite cred că este unul de viitor și pentru campionatul national deoarece - cel putin teoretic – ar trebui să dea cel mai in forma lot de pescari al momentului."
 
 
 
Dragos Șinca: "Felicit organizatorul principal Fishing and Hunting pentru cea mai bună initiativa dedicată cluburilor de crap din ultimii ani. Acest turneu a dat șansa cluburilor să-și formeze un lot, un nucleu de pescari, pe care să-I rodeze pe parcursul a mai multe etape, pe mai multe bălti, in conditii diferite de pescuit, iar astfel am avut posibilitatea să rulăm cât mai multe persoane și să devenim mai puternici in viitor. Poate unele cluburi nu au fost pregătite pentru rigoarea acestui turneu, insă acest lucru se mai reglează pe parcursul anilor, poate că unele cluburi vor retrogada și altele le vor lua locul, poate că unele mai puternice le vor lua locul, de aceea eu cred că vom avea o competitie foarte interesantă și in 2016."
 
Sursa: Facebook 6 CARP CLUBS 
5 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.