Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Povestea unui campion mondial. "Numai șase-s norocoși..."

joi, 29 decembrie 2016
Pe plan intern, Bogdan Dragan si Carp United au defilat in ultimii trei ani si au marcat cateva recorduri pe lacul Corbu – In 2014 s-au impus cu 1-1-1 pe cele trei sectoare ale pistei, in 2016 au totalizat cea mai mare cantitate de peste prinsa de un club vreodata, iar cuplul Dragan & Pripon au castigat "balta" de pe sectorul B.
 
"In 2014 a inceput ceea ce eu numesc cea mai buna perioada din cariera mea de pescar de crap. Am reusit sa pun pe picioare un lot foarte bun, cu pescari experimentati si, cel mai important, foarte versatili. Acesti pescari se puteau adapta oricaror conditii de pescuit, fie ca vorbeam despre pescuit viteza la ciortan cu groundbait, fie ca vorbeam despre pescuit la interceptie sau la crap mare cu boilies."
 
bogdan dragan 
 
 
"Faptul ca pot adapta boiliesul in functie de lacul pe care pescuiesc il consider un avantaj atat pentru lacurile din tara, cat mai ales pentru cele din afara." - Bogdan Dragan.
 
 
2015 a fost anul exploziei si pe plan international, la CM-ul spaniol.
 
"Din fericire, am tras o grila cu capat de balta, in zona barajului din Caspe. Acolo am pescuit eu cu Mihai si am reusit imposibilul. După trei zile de pescuit in care am dormit fix trei ore am reusit sa castigam balta si sa ne adjudecam titlul de campioni mondiali la individual. Am reusit sa depasim 71 de echipe, lucru foarte greu de realizat la un campionat mondial. Sa nu uitam ca acolo te intreci cu cei mai buni din lume, nu esti la un simplu concurs privat unde cunosti majoritatea echipelor si valoarea standurilor pe care pescuiesc. Am reusit si un loc patru la general pe echipe, ceea ce ne-a dat sperante si ne-a aratat ca suntem pe drumul cel bun."
 
bogdan dragan mihai pripon 
Intr-adevar se pare ca erau pe drumul cel bun, pentru ca, anul urmator, in Franta, echipa Romaniei s-a urcat pe treapta a treia a podiumului.
 
"Am avut iar un avantaj in ceea ce priveste nada folosita. In timpul antrenamentului am observat ca functioneaza foarte bine boiliesul de krill sau boiliesul cu multe extracte naturale pe baza de crustacee. Faptul ca pot adapta boiliesul in funcție de lacul pe care pescuiesc il consider un avantaj atat pentru lacurile din tara, cat mai ales pentru cele din afara. Am mers la campionatul mondial si, dupa 72 de ore de munca si emotii, am reusit sa ocupam locul trei si sa aducem acasa medalia de bronz."
 
nationala de pescuit la crap 
 
"Aceasta medalie era rezultatul celor trei ani de munca, eforturi și sacrificii pe care fiecare membru din echipa le-a facut." - Bogdan Dragan.
 
 
Se vorbeste despre sacrificii. Evident, acestea au fost si de natura financiara.
 
"Din 2007 nu am mai avut un rezultat asa bun pe echipe in afara tarii. Aceasta medalie era rezultatul celor trei ani de munca, eforturi si sacrificii pe care fiecare membru din echipa le-a facut. Nu cred ca se putea mai bine. Totusi un singur peste de 7 kg pe sectorul A ne-ar fi adus titlul de campioni mondiali. Dar trebuie sa ne multumim cu ce avem si poate la un moment dat va veni si acel moment cand titlul absolut pe echipe va fi al nostru."
 
carp united campioni nationali pescuit 
Fragmente dintr-un amplu articol (9 pagini) care va aparea in luna ianuarie in revista Pescuitul Pentru Toti nr. 22, intitulat CARPFISHING STORY, povestea carierei lui Bogdan Dragan.
 
Crapmania.ro 
7 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.