Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

S-a hotarat soarta Campionatelor de Pescuit la Crap, editiile 2014 si 2015, in sedinta AGVPS

marți, 15 octombrie 2013
CN
 
Sedinta Subcomisiei de Pescuit la Crap al AGVPS din Romania
15.10.2013
 
La sedinta au participat urmatoarele persoane:
1. Iulian Petre si Ghita Adrian- C.S Green Lake
2. Vladut Mateianu - C.S Senior Crap
3. Visan Adrian - C.S Senzor
4. Mircea Spasici - C.S Energy Carp
5. Victor Oana- C.S Pelicanul
6. Marian Constantin - C.S Overten
7. Daniela Voiculescu Calota - C.S CCC
8. Bogdan Caba - C.S Natural Carp
9. Oliviu Orhei - Presedintele Subcomisiei de Pescuit la Crap
 
S-au stabilit urmatoarele: 
 
1. Cei prezenti au hotarat semnarea Rezolutiei propuse de AGVPS si trimiterea pe email a listei cu membri ai fiecarui club semnatar, conform listei atasate rezolutiei. Adresa de email pe care se vor trimite listele cu membri este oliviu@yup.ro. Data limita de transmitere este 17.10.2013, ora 12.00.
 
2. Cluburile care nu au participat la aceasta sedinta sunt asteptate pana vineri 18.10.2013, orele 10.00, sa semneze Rezolutia AGVPS si sa transmita tabelul anexat (in care sa fie mentionati membri clubului) pe adresa de email oliviu@yup.ro.
 
3. S-a stabilit totodata ca cei care nu vor face parte din noua entitate ce va fi creata de AGVPS, nu au drept de participare la Campionatul AGVPS 2014. (toata lumea prezenta a fost de acord)
 
4. S-a propus si s-a votat in unanimitate de voturi ca, Campionatul AGVPS 2014 si Campionatul AGVPS 2015 sa aibe loc ambele anul viitor dupa cum urmeaza: (motivul pentru care s-a ajuns la aceasta hotarare, a fost acela de a da prilejul Campioanei pe anul 2015, sa stranga cat mai multi sponsori si sa aiba timp pentru o pregatire cat mai buna a CM din Spania)
 
5. Au existat trei propuneri de desfasurare a campionatului:
 
a) o singura etapa de campionat
b) doua etape de campionat desfasurate astfel (o etapa in care participa toate cluburile care s-au inscris si a doua etapa, finala, in care vor intra primele sase echipe clasate din prima etapa)
c) trei etape de campionat
 
S-a supus la vot si cu patru voturi Da, trei voturi Nu, si o abtinere s-a hotarat ca in varianta B sa se dispute cele doua campionate de anul viitor. Totodata s-au mai stabilit urmatoarele: locatia, datele de desfasurare a campionatelor, taxa de participare, arbitraj, nada.
Locatia de desfasurare: Lacul Corbu 
 
Perioada:
 
Campionatul AGVPS 2014
5- 8 iunie 2014 – etapa I de campionat
26-29 iunie 2014 – finala campionatului 2014
 
Campionatul AGVPS 2015
La doua saptamani dupa terminarea Campionatului Mondial 2014. – etapa 1 de campionat, iar finala urmand a se stabili in functie de competitiile private care se vor mai desfasura pe acea balta in perioada respectiva.
 
Taxa
Taxa stabilita este de 1200 euro / club / campionat.
Ea este compusa din:
500 euro / club premiu pentru castigatorii campionatului
400 euro / club taxa balta (200 euro / etapa X 2 , chiar daca clubul se califica sau nu in finala)
300 euro / club taxa arbitraj
 
Cupe, medalii, tricouri si alte lucruri de logistica necesare desfasurarii campionatului se vor cumpara din fondurile care raman dupa achitarea taxei de balta pentru cea de-a doua etapa, adica finala, de aici si faptul ca toate echipele trebuie sa plateasca de la inceput pentru ambele manse.
 
Arbitraj
Fiecare club aduce cate un arbitru, pentru care trebuie sa suporte toate cheltuielile aferente (diurna, mancare, transport). Din banii de arbitraj regasiti in taxa, se va apela la serviciile domnului Gabi Calota (care va fi desemnat seful arbitrilor) si care impreuna cu inca sase arbitri alesi de dumnealui (cate 2 arbitri principali pe sector) vor asigura arbitrajul campionatului.
 
Nada
Cantitatea de nada (si aici s-a discutat exclusiv despre cantitatea de boilies cu care o echipa va incepe competitia) urmeaza sa fie stabilita de catre cluburile participante la momentul respectiv.
 
Exemplu
S-a propus ca o echipa sa aibe maxim 50 de kg de boilies, iar restul pana la 200 de kg, “prafaraie” (cuvantul des intalnit in lumea pescarilor), alta propunere a fost de 100 kg bile…etc. Nu s-a concretizat nimic. Subiectul a ramas deschis propunerilor.
 
Sursa: AGVPS 
6 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Comentarii