Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Sustine pescuitul! Ajuta nationala de crap a Romaniei la CM 2016!

sâmbătă, 30 iulie 2016
  
"Suntem Carp United, campioana României la pescuit", asa isi incepe postarea pe forumul Crapmania.ro, managerul clubului de pescuit care in ultimii trei ani a castigat de fiecare data Campionatul AGVPS de Pescuit la Crap.
 
Suntem o echipă de oameni obișnuiti, modești (moderat ca orice pescari) si dedicați unui țel, acela de a păstra Romania în locul pe care noi, si alții ca noi, înaintea noastră, au pus-o și anume in primele națiuni ale lumii.
Activăm într-un domeniu în care România este încă respectată si temută: pescuitul de competiție.
 
 
Pe apele Europei, steagul românesc încă flutură cu demnitate. Nu credem că ar fi lipsit de modestie să vă spunem că printre noi sunt multiplii campioni naționali, medaliați mondiali și mai ales că echipa formata din Bogdan Drăgan si Mihai Pripon este campioana mondială en-titre.
 
În această toamnă vom reprezenta România la Campionatul Mondial din Franța și pentru a face asta cu capul sus avem nevoie de sprijinul dumneavoastră material.
 
 
De asemenea pentru societatile comerciale punem la dispozitie contract de sponsorizare si reprezentare cu inscriptii pe tricouri, bannere in standuri si tot ce se poate pentru a va crea o imagine de pe urma careia toti avem de castigat!
 
Vă invităm să îmbrăcăm împreună un vis, tricourile de campioni mondiali!
Suntem Carp United, veniți alături de noi!
 
Contul in care se pot face donatii sau sponsorizari
Beneficiar: Asociația Champions Carp Club
RO16RNCB0378146517810001 BCR Prelungirea Ghencea
 
0722557237 Irinel Bunica
0721446498 Bogdan Dragan
0729806650 Mihai Pripon
0724728728 Culita
0722239898 Marius Barbu
 
 
CS Carp United 
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • duminică, 31 iulie 2016 15:19

    Cornel Milea : Au ajuns producatorii de nada sa ceara ajutorul pescarilor carora le vand kilogramul de bile cu un adaos de peste 200%. Jalnic!

  • luni, 1 august 2016 09:40

    valter barbu : De acord cu Cornel;demersul lor depaseste imaginatia .Uneori e bine sa avem si o doza de decenta ,altfel cadem in ridicol.

  • joi, 6 octombrie 2016 17:17

    viorel ionescu : La finele calificarilor mondialelor de pescuit la crap in anul 2016 au participat 6 cluburi printre care amintim C.S.Carp United,W.L.C.Carp Club,C.S.Energy Carp,Abbara Carp Team,C.S.Senior Carp si Carping Club.Fiecare club a participat cu cate 3 echipe pe 3 sectoare diferite,iar clubul care a totalizat cantitatea cea mai mare a fost desemnat castigator pe anul in curs. In etapa urmatoare daca discutam de AGVPS prin reprezentantii acestei institutii aveau intr-un fel sau altul obligatia de a sustine partial sau de ce nu total, costurile legate de trasport,taxa de participare la Campionatul mondial,nada,hrana,asistenta medicala a ECHIPEI CARE REPREZINTA ROMANIA,NU PARTICIPAU CLUBURILE IN PRIVAT PENTRU SUPREMATIE,ci natiunile.. Pana in anii 90 nu puteam discuta despre aceste competitii, dar cred ca pana acum nu a ajuns o persoana care sa reuseasca (indiferent cat de bataioasa a fost cu sistemul)sa reuseasca sa creeze un fond destinat exclusiv acestui concurs de top(nu vorbesc de evenimentele concursurilor pana la proba de calificare finala) In acest sens orice club existent la ora actuala nu poate face fata singur cheltuielilor care apar cu pregatirea, aprovizionarea,deplasarea si tot ce este legat de participare.Basca sa mai ocupe si LOCURI FRUNTASE. De aceea mi se pare logic ca o societatile comerciale care sponsorizeaza aceasta participare a Romaniei sa primeasca in schimb reclame pe tricourile baietilor nostrii. Daca discutam si de sponsorizarea echipei nationale de catre persoane fizice nu e un lucru strigator la cer.De ce?Se pot constitui liste cu persoane fizice (conform extraselor de cont)care au donat sume de bani cu mentiunea ca aceste persoane isi vor recupera banii din bonusurile aplicate lor de catre clubul castigator dar aceste bonificatii sa parcurga 1an de zile de la data sponsorizarii. Stima tuturor.