Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Taxa mica de participare la Campionatul AGVPS 2017. Afla cum poti ajunge campion national la crap!

marți, 29 noiembrie 2016
In urma sedintei subcomisiei de crap din cadrul AGVPS, condusa de presedintele Oliviu Orhei din data de 24 noiembrie 2016, s-au stabilit toate detaliile campionatului AGVPS de anul 2017.
 
corbu 
Formatul campionatului este compus din doua manse: etapa eliminatorie, ce va avea loc in perioada 25-28 mai 2017, la care vor participa toate cluburile inscrise si finala, programata pentru 15-18 iunie 2017, la care vor lua parte doar primele 6 cluburi clasate in prima etapa.
 
Ca si ultimele editii, evenimentul se va desfasura pe lacul Corbu 2, din Constanta.
 
loturi corbu
Finala se va desfasura pe 3 sectoare, iar grila din ultima mansa va fi facuta cu cate un stand liber intre fiecare echipa participanta. Arbitrul sef desemnat pentru ambele manse este domnul Gabi Calota. De asemenea, s-a hotarat infiintarea unei comisii care sa ofere propuneri pentru grilele necesare desfasurarii ambelor etape ale concursului. Comisia va fi alcatuita din urmatorii pescari: Dan Mitranescu, Vasilica Baboieru, Petre Iulian, Stefan Fasie, Bogdan Dragan.
Contributia de organizare si desfasurare a Campionatului AGVPS 2017 (pentru ambele manse) se va achita de la inceputul competitiei, si se va imparti in mod egal, la toate cluburile participante la acest eveniment.
 
Taxa de participare este de 2500 lei de club pentru un numar estimat de 18 loturi. In cazul in care numarul de participanti difera, se va recalcula taxa. 
Inscrierea se face dupa achitarea unui avans in valoare de 1500 lei pana la data de 1 martie 2017, iar restul, dupa data de 7 martie 2017, dar nu mai tarziu de 20 martie 2017.
Componenta fiecarui lot inscris in aceasta competitie se va transmite pana la data de 15 martie 2017, aceasta avand un numar maxim de 15 persoane. 
Pe data de 24 mai 2017 la sedinta managerilor din deschiderea campionatului AGVPS se va inainta lista cu componenta finala a fiecarui lot, compus din maximum 10 persoane, care vor avea drept de pescuit in ambele manse ale evenimentului.
 
agvps crap 
La Campionatul AGVPS au drept de participare doar cluburile afiliate AGVPS si membri AVPS. 
 
Vezi ce loturi s-au inscris pana acum si dezbate subiectul pe forumul Crapmania.ro, click aici
 
Crapmania.ro 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.