Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Ultimele spatii disponibile la F&H EXPO 2017 - Primavara

joi, 8 decembrie 2016
Fishing & Hunting EXPO, expozitia organizata de F&H Channel are deja un mare succes in randul expozantilor. Organizatorii ne-au declarat ca au vandut deja o suprafata mai mare fata de editia de anul acesta.
 
f&h expo romexpo 3-5 martie 2017
Cristi Albu, organizator eveniment.
 
“Ne bucura faptul ca iata, inainte cu 3 luni de eveniment, am reusit sa avem alaturi de noi si mai multi expozanti, fata de editia de anul acesta. Noutatea cea mare este ca am extins suprafata cu peste 2500 de metri patrati, astfel ca evenimentul se va desfasura in pavilioanele C4-C5 si C6. Si de data aceasta cei mai importanti jucatori de pe piata de profil din Romania ne vor fi alaturi in incercarea de a oferi vizitatorilor o expozitie si mai interesanta fata de cea din februarie.
 
targ pescuit f&h romexpo 
Vom avea multe nume noi prezente din piata de profil, dar, fara a-i nominaliza pe toti, as vrea totusi sa anunt prezenta in premiera a Fox International (Anglia) cu un stand foarte mare, de peste 300mp, Baracuda Romania, ETTA Fishing, Pescamania, Hiros Yacht (Ungaria).
 
f&h expo 2017
 
Mai sunt spatii disponibile, astfel ca asteptam si alte companii care vor sa fie prezente la cea mai tare expozitie de pescuit din Romania sa ni se alature.
Cu ajutorul partenerilor nostri media, va vom tine la curent cu noutatile despre acest eveniment.” 
 
f&h expo 2017 
Puteti vedea in PLANUL EXPOZITIEI ce nume sonore de pe piata romaneasca au ales sa fie prezente la Fishing & Hunting EXPO 2017, editia de primavara.
 
DESPRE F&H EXPO
 
scena expo pescuit romexpo 2016
F&H Expo va avea loc în cadrul ROMEXPO pe o suprafață totală de peste 7500 mp, în care se vor regăsi scenă de prezentări, restaurante, simulatoare de pescuit și vânătoare, piscină pentru demonstrații de spinning, loci de joacă pentru copii, spații destinate partenerilor pentru B2B. Spațiul de expunere rămas disponibil pentru standuri este de peste 3500 mp.
 
CONTACT
CRISTIAN ALBU
0040743040012
cristi.albu@fishingandhuntingtv.com
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.