Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Bogdan Mocanu isi doboara recordul la crap cu Senzor

luni, 14 martie 2016
Il stim pe Bogdan Mocanu de pe Carpbook. E unul dintre cei mai pasionati pescari de crap. E roman, insa e stabilit in Italia si merge, saptamanal, la cel putin o partida de pescuit, pe lacurile din apropierea orasului in care locuieste, Torino.
 
Astazi, pe lacul Isola del Pescatore, in jurul orelor 11, a reusit sa-si bata vechiul record personal la crap de 23,260 kg, prins in Franta, acum 3 ani.
 
 
Superbul exemplar din imagine a cantarit 23,900 kilograme. La eliberarea crapului, Bogdan a exclamat scurt: "Sunt fericit!".
 
 
 
 
"Am prins acest peste in Italia, cu nada romaneasca. E o mandrie pentru mine. Am folosit la carlig doua pop-up-uri de 14mm de la Senzor, iar pe arcul naditor Amix la care am adaugat canepa, boiliesuri si pop-up-uri macinate. Folosesc destul de des aceasta combinatie, mai ales in perioada in care apa este inca rece.", ne-a povestit Bogdan.
 
 
Are un jurnal online de pescar pentru care multi il invidiaza. In anul 2015 a fost la cel putin 40 de partide de pescuit in Italia si Franta. Vezi ce rezultate a inregistrat, rasfoieste-i partidele de pescuit: aici.
 
Crapmania.ro
5 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.