Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

British Young Carpers Angling Championships

marți, 12 august 2014
British Young Carpers Angling Championships (BYCAC) este o competitie de traditie in Marea Britanie, care se desfasoara la individual.
Editia de anul acesta, care s-a incheiat recent, a durat o saptamana (nu este vorba de pescuit non-stop) si s-a desfasurat pe Oxlease Lake.
 
 
 
Simon Crow spune pe facebook ca abia s-a intors de la concursul dominat intr-o maniera categorica de Michael Bamber, un tanar de 20 de ani care a reusit sa prinda cea mai mare cantitate din istoria competitiei, dar si cel mai mare crap (36 lb).
 
 
 
Totusi, Crow nu precizeaza cantitatea totala de peste, dar ne anunta ca pustiul este foarte talentat si la snooker, unde se mandreste cu un break de 130 de puncte! Michael Bamber a primit trofeul de cel mai bun tanar pescar de crap al Marii Britanii de la “legenda Tim Paisley”, iar evenimentul se va bucura – ca de obicei – de un reportaj de o ora pe Sky Sports si de relatari pe larg in publicatiile Carp-Talk și Crafty Carper
 
 
 
Crapmania.ro
5 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.