Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Partida vietii pentru un roman aflat la pescuit in Franta. A prins 5 crapi capitali!

joi, 23 iunie 2016
Pe Laurentiu Cosma il cunoastem de pe forumurile de pescuit la crap. Este roman si este stabilit de ani buni in Marea Britanie. Merge des la pescuit in cautarea crapilor sariti de 20 de kilograme.
 
 
 
Ultima sa partida a fost una de vis pentru el, pe lacul Etang de Fauliette, din apropiere de Paris, Franta. Intr-o partida de o saptamana, in care vremea nu i-a fost deloc prietenoasa (cate 5 reprize zilnice de ploaie), a reusit 3 recorduri personale.
 
 
Crapii au tras in ordinea ideala. Primul mustacios pe care l-a prins a cantarit 16,5 kilograme.
 
 
La scurt timp, alt crap de 20,2 kilograme a poftit la boiliesul din carlig.
 
 
Al treilea crap oglinda a cantarit 22,2 kilograme, iar pentru Laurentiu a fost record, dupa ce acum doi ani reusise sa-si stabileasca ca record un crap de 22 de kilograme.
 
 
Totul s-a schimbat in momentul in care a avut a 4-a trasatura, iar dupa un drill spectaculos a reusit sa aduca la mal acest superb exemplar ce a cantarit 24,1 kilograme.  
 
 
 
 
Cu toate acestea, noul record al romanului este pestele din imaginile de mai sus. El a cantarit 24,3 kilograme si a venit pe finalul partidei de pescuit, fiind si vedeta sesiunii.
Ca nada a folosit boiliesuri + particule (canepa si porumb dulce), iar monturile utilizate au fost whity pool si blowback rig.
 
 
''O saptamana pe o locatie de vis. 5 pesti. 4 peste 20 kg. 3 recorduri personale (am fost destul de norocos ca acestea sa vina in ordinea ideala - 22,2 kg, 24,1 kg, 24,3 kg) Mai mult decat puteam sa astept avand in vedere perioada imediata de dupa depunere a icrelor (unii pesti inca nu au depus) si vremea extrem de schimbatoare, cu minim 5 reprize zilnice de ploaie. Happy days and a happy angler'', asa a descris Laurentiu Cosma partida sa.
 
Crapmania.ro 
5 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.