Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Black Friday la Big Fish in perioada 21-24 noiembrie 2013

luni, 18 noiembrie 2013
Big Fish ofera clientilor sai cea mai ampla campanie de reduceri pe care piata articolelor de pescuit a vazut-o pana acum!
 
 
 
Mii de produse vor fi prinse in aceasta campanie si vor fi livrate din stocuri proprii. Indiferent ca ai nevoie sa iti reintregesti cutia cu accesorii, sa cumperi o naluca japoneza rara sau vrei sa-ti faci un cadou prin achizitia unui set de lansete de crap premium, Big Fish te ajuta in perioada 21-24 noiembrie sa te bucuri si sa ramai cu mai multi bani in buzunar. Produse din toate cele trei categorii de pescuit (la crap, la rapitor si stationar) vor face parte din campanie.
 
Urmareste site-ul nostru, www.bigfish.ro , sau inscrie-te la newsletter pentru a primii ofertele pe e-mail.
Campania este valabila in limita stocului disponibil si a perioadei 21-24 noiembrie, anul curent.
 
Va dorim nopti albe si cosuri de cumparaturi pline!
4 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • vineri, 22 noiembrie 2013 19:12

    Alexandru Cristescu : O abureala si o mare nesimtire ! BLACK FRIDAY doar de RECLAMA ca in rest este magazinul inchis. Am trimis pe cineva azi sa cumpere un costum de iarna FOX si inca ceva si magazinul este inchis ,se va deschide luni pentru ca sunt plecat la un concurs in Delta Dunari ! INCREDIBIL ASA CEVA! Sa-ti faci reclama si sa ai magazinul inchis. RUSINE !