Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Castiga premii cu Senzor. Concurs online pentru pescari.

marți, 16 februarie 2016
 
 
REGULAMENT CONCURS
 
In perioada 17 februarie - 5 mai 2016, toti pescarii care lanseaza comenzi pe http://www.snz.ro intra automat in concurs.
Daca ati facut o comanda pe site-ul unui magazin partener autorizat Senzor din Bucuresti sau din tara trimiteti pe e-mail la contact@senzor-team.ro o copie a facturii (in care se regasesc produsele Senzor comandate) si veti fi inscris in concurs.
 
Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti. ID-ul comenzii (se regaseste in panoul utilizatorului) va fi si numarul afisat pe tichetul din tombola. Sansele de castig cresc proportional cu valoarea comenzii, astfel ca pentru o comanda de 100 de lei, clientul va avea un singur tichet in urna, iar pentru o valoare a comenzii de 200 de lei se vor introduce doua tichete, s.a.m.d. 
 
Lista premiilor ce se pot castiga este urmatoarea:
 
LOCUL I: 
 
LOCUL II 
 
LOCUL III
30 kg AMIX (arome la alegere) + 10 litri SPD (sirop de porumb dulce).
  
Extragerea va avea loc, online video, in data de 6 mai 2016. Castigatorii vor intra in posesia premiilor incepand cu 10 mai 2016, iar livrarea produselor va fi, de asemenea, gratuita.
 
Ultimul concurs organizat pe site-ul producatorului de nade si momeli s-a incheiat saptamana trecuta, iar castigatorii au fost desemnati prin extragere live, pe scena din cadrul F&H EXPO.
Lista castigatorilor si a premiilor se poate vedea aici.
 
Pentru mai multe detalii si informatii puteti contacta un consultant Senzor pe e-mail la contact@senzor-team.ro sau la numarul de telefon: 0726 268 200
 
 
 
Echipa Senzor
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.