Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Claumar lanseaza prima aplicatie mobila gratuita a unui magazin de pescuit pentru Android

marți, 5 iulie 2016
Dupa ce au inregistrat in ultimele luni un numar mare de comenzi de pe telefoanele mobile, cei de la Claumar Pescar s-au gandit sa isi lanseze propria aplicatie pentru sistemul de operare Android, cu ajutorul careia, pescarul poate sa isi comande orice produs in cativa pasi foarte simpli. Aplicatia este disponibila in magazinul Play Store si poate fi descarcata, in mod gratuit, de oricine. Aplicatia este compatibila cu aproape toate telefoanele mobile smart, care ruleaza o versiune de Android.
 
 
 
Aplicatia cu numele ''Claumar Pescar'' iti ofera exact aceleasi posibilitati pe care ti le ofera site-ul http://www.claumarpescar.ro. Avantajul este ca dupa ce ti-ai facut cont ramai logat mereu, iar cosul de cumparaturi pastreaza produsele o lunga perioada de timp.
 
   
Este prima aplicatie mobila pentru magazinele online de pescuit din Romania.
 
 
 
Aplicatia te anunta automat cand brandurile tale preferate de pescuit au reduceri, promotii, oferte care sunt exact pe gustul tau.
 
 
In perioada urmatoare aplicatia va fi disponibila si pentru sistemele de operare iOS, compatibile cu telefoanele iPhone.
 
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • marți, 5 iulie 2016 23:45

    Florin Coacaza : cand bagati si pe iphone?

  • miercuri, 6 iulie 2016 11:44

    Dan Gabriel Calinescu : "Claumar lanseaza prima aplicatie mobila gratuita pentru Android" - Cu siguranta nu e prima aplicatie mobila gratuita pentru Android deoarece Claumar nu a lansat "Magazin Play" (banuiesc ca aia e prima lansata, cel putin asa ar fi logic).