Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

FOX R20 Rangemaster Carbon - nume sportiv, performante de top

miercuri, 7 ianuarie 2015
Fox Rangemaster 20 Carbon este poate cel mai avansat baston de nadire de pe piata in acest moment!
 
Fiind fabricat din fibre de carbon 3k-3k pentru greutate redusa si rezistenta la utilizare, veti putea nadi cu boiliesuri mai departe si mai precis decat ati visat.
 
Un detaliu important si bine cunoscut de catre cei care au experienta folosirii altor produse similare este gura bastonului, pe unde iese boiliesul. Datorita vitezei foarte mari, acesta este un punct supus presiunii in mod constant si care poate ceda dupa un timp de utilizare, mai ales atunci cand obisnuiti sa naditi la distante mari si cu boiliesuri foarte dezhidratate. Tinand cont de acest aspect, echipa de consultanti Fox a intarit ultimii centrimetri din zona gurii pentru a face fata socului repetat provocat de iesirea boiliesurilor.
 
 
 
Inovatia absoluta pentru un baston de nadire din carbon o reprezinta fanta de incarcare cu boilies, situata desupra manerului. Cu toate ca la prima vedere pare un artificiu de marketing, veti realiza curand cat de importanta este in cresterea nivelului de acuratete, dar si a vitezei de nadire, nemaifiind nevoie sa va luati ochii de la punctul de nadire si sa aplecati bastonul pentru a-l incarca pe gura.
 
Manerul este ergonomic datorita sectiunii ovale si este acoperit cu vopsea antiderapanta. Daca la bastoanele clasice manerul de EVA sau cauciuc termocontractabil se deteriora cu timpul si ajungea sa fie neplacut la atingere, noua metoda de acoperire propusa de Fox este durabila si eficienta in atingerea scopului: o priza buna a bastonului pentru forta maxima si precizie in aruncare.
 
Capatul inferior este prevazut cu dop perforat pentru scurgerea apei si pentru anularea efectului de absorbtie al boiliesurilor in aruncare. Nu pare un detaliu important, insa orice pescar stie ca umectarea interiorului bastonului la interval de cateva minute lubrifiaza canalul de rulare al boiliesului si distanta atinsa in nadire creste.
 
 
 
Designul este deosebit, foarte atragator vizual. Sa fim seriosi, ne plac sculele de pescuit frumoase!
 
Fox Rangemaster 20 Carbon permite incarcarea cu boiliesuri avand diametrul de pana la 20mm.
 
Se livreaza cu husa de protectie semirigida, cu design exceptional.
 
Pentru mai multe informatii puteti urmari si acest scurt clip.
  
 
Fox Rangemaster 20 Carbon este disponibil la magazinul www.bigfish.ro. Click AICI pentru comanda si detalii suplimentare.
 
 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.