Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Noutati 2014 la Big Fish

marți, 18 februarie 2014
Inceputul de sezon 2014 imbogateste oferta Big Fish cu o serie de noi producatori de renume: Aqua Products, TF Gear si PB Products. Fiecare brand isi gaseste locul in aglomerata noastra oferta prin care incercam sa multumim cele mai variate cerinte venite din partea clientilor nostri.
 
AQUA PRODUCTS PREMIUM QUALITY MADE IN UK
 
 
 
Firma Aqua Products reprezinta esenta producatorilor britanici de echipament de pescuit premium. Produsele lor sunt caracterizate de calitate dusa la extrem, design clasic si simt practic. Gama de bagajerie Endura sau corturile Aqua se bucura de un statut cult printre pescarii englezi.
Gasiti oferta noastra de produse Aqua Products aici: http://bigfish.ro/ro/produse-producatori/aqua-products
 
TF GEAR TESTED AND TRUSTED by DAVE LANE
 
 
 
Total Fishing Gear incearca sa se impuna pe piata prin raportul excelent calitate / pret al produselor sale. Beneficiind de avantajele financiare oferite de compania mama, BVG Airflo Group Ltd, Total Fishing Gear are acces la cele mai bune resurse materiale pentru a reusi sa livreze produse de calitate la preturi foarte bune. Politica lor de vanzari este sustinuta de experienta lui Dave Lane, unul dintre cei mai apreciati pescari britanici, care ofera consultanta pentru ca produsele sa fie potrivite nevoilor pescarilor de crap.
 
Gasiti oferta noastra de produse TF Gear aici: http://bigfish.ro/ro/produse-producatori/tf-gear
 
PB PRODUCTS MOST WANTED
 
 
  
PB Products este o firma de accesorii pentru monturi originara din Olanda, nascuta la initiativa unor nume cu influenta pe scena crapista a Europei Occidentale. Inregistrand un succes rapid pe piata autohtona, reusind sa concureze cu producatorii britanici care domina acest sector, PB Products s-a extins la nivelul intregului continent european si Rusia. In acest moment, gama de accesorii, carligele si firele pentru monturi propuse de ei se regasesc in trusa oricarui pescar serios de crap aflat in cautarea continua a noului sau PB (Personal Best).
 
Gasiti oferta noastra de produse PB Products aici: http://bigfish.ro/ro/produse-producatori/pb-products
4 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.