Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Rapitorimania.ro lider in trafic.ro in ultimele 24 de ore.

miercuri, 28 ianuarie 2015
Rapitorimania.ro a ajuns pe locul 1 in topul siteurilor de pescuit! La numai un an de zile de cand a fost lansat siteul www.rapitorimania.ro a reusit sa detroneze cele mai accesate siteuri de pescuit din Romania.
 
 
 
In ultimele 24 de ore rapitorimania.ro a avut 3851 de vizitatori unici, conform trafic.ro.
Rapitorimania.ro este un site dedicat pescuitului la rapitori cu sute de articole explicative pentru cei pasionati de acest sport, atat pentru pescuitul de placere cat si competitii.
 
"Stiuca de 25 de kg" sau "Pesti mari in Romania. Primul salau de 13,9 kg, Dunare 2015!" sunt titlurile articolelor care au aruncat traficul site-ului Rapitorimania.ro in aer in ultimele zile.
 
Administratorii site-ului anunta ca, in anul 2015, Rapitorimania.ro va fi principalul furnizor de stiri legate de pescuitul la spinning. 
 
Pe forumul Rapitorimania.ro poti discuta cu cei mai buni pescari romani de rapitori, componenti ai lotului de spinning al Romaniei. 
4 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii