Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

4CARP Lider in sistemul competitional 2014

luni, 24 noiembrie 2014
Cu gamele de boilies MAGNUM si EXTASY, 4CARP obtine pozitia de lider in domeniul pescuitului competitional cu peste 74 de podiumuri in acest sezon!
 
 
 
 
Folosirea pe scara larga a produselor noastre si rezultatele obtinute sunt un important indicator si efect al pasiunii si efortului sustinut pe care l-am depus pentru a oferi produse si servicii de calitate.
Evolutia si succesul inregistrat nu este intamplator si are la baza o structura solida bazata pe un sistem unic pe care l-am implementat in activitatea 4CARP si in relatia cu clientii nostri.
 
 
 
 
Cu un portofoliu impresionant si sute de crapi capturati in tara si nu numai, 4CARP a devenit un simbol al calitatii si un nume cu rezonanta in piata de profil unde si-a consolidat pozitia. In calitate de fondator al 4CARP pot afirma si garanta ca increderea si succesul de care ne-am bucurat in cei 2 ani de activitate sunt vectorii care ne motiveaza si obliga sa continuam in stilul in care ne-am facut cunoscuti:
 
-EXPERIENTA SI PROFESIONALISM
-SELECTIE RIGUROASA
-PRODUSE DE CALITATE
-CONSULTANTA DE SPECIALITATE
-ZERO COMPROMISURI
 
 
 
 
In final nu ne ramane decat sa multumim tuturor celor care au avut incredere in noi, care ne-au sustinut si nu in ultimul rand, au dat sens proiectului nostru.
 
 
George Alexandru Kodmon
General Manager 4CARP
9 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.