Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Accesorii mici de crap care fac diferenta

luni, 21 martie 2016
Folosesti monturi cu plumb pierdut? Vrei sa poti schimba forfacul in 3 secunde (quick change)? Vrei ca plumbul sa fie culisant sau fix?
 
 
King Fish si Carp Academy iti vin in ajutor cu kituri complete, ambalate la plic, pentru 3, 4 sau 5 monturi.
 
 
 
Materialele sunt de calitate superioara, iar modul in care trebuie folosite este prezentat foarte bine, printr-o schita, pe spatele fiecarui plic. Preturile sunt accesibile pentru buzunarul oricarui pescar.
 
 
Tot de la Carp Academy, un accesoriu foarte util este surubul pentru boilies. Acesta permite atasarea momelilor flotante la montura cu fir de par. Datorita sistemulul tip burghiu poate fi infiletat cu usurinta in pelete plutitoare sau boilies, pop up, dar si in momeli flotante artificiale. Acest produs asigura cea mai eficienta prezentare posibila. Sistemul de prindere de la baza asigura o inlocuire rapida a acestuia.
 
 
Un alt produs de la Carp Academy care ne-a atras atentia este clema pentru plantat. Un ajutor excelent in pescuitul la plantat, se foloseste atunci cand pick-up-ul este deshis. Astfel putem duce monturile fara rasucirea firului. Este utila la partidele de pescuit in care nu avem partener. Montarea ei este foarte simpla, se ataseaza pe maner in asa fel incat piciorul lung sa fie perfect asezat pe tambur.
 
 
Daca aveti probleme cu vizibilitatea firului, dar nu agreati gama verde fluo, pentru toate accesoriile de mai sus, Nevis va propune Endura, un fir cu vizibilitate excelenta, atat pe zi cat si pe timp de noapte. Are o culoare rosie-portocalie, cu memorie scazuta si este foarte matasos. Am testat firul de 0,22 mm si am obtinut lanseuri medii de peste 170 metri, doar cu plumb de 120 grame. Cei care isi fac probleme ca firele fluo sunt usor de detectat de catre crapi, sa stea linistiti. Nu putem pescui cu fire subtiri, fara inaintas textil de minumum 7 metri, care va fi exact partea "expusa" in apa, in zona monturii.
 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.