Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Ai ratat sedinta de aderari a clubului Claumar Insoft? Iata ce solutie exista.

marți, 3 martie 2015
In data de 28 februarie 2015 a avut loc aderarea si acceptarea de noi membri in cadrul clubului de pescuit la crap Claumar-Insoft Carp Team.
 
 
 
La eveniment s-au prezentat atat pescari cu experienta cat si incepatori in acest stil de pescuit, toti fiind intampinati cu aceeasi caldura.
 
 
 
Pentru ca au fost multi pescari care si-au exprimat dorinta de a participa si nu au putut ajunge la data stabilita, conducerea clubului a hotarat ca sesiunea de aderari va tine toata luna martie a anului in curs, timp in care toti doritorii se pot prezenta la magazinul Famous Fishing Brands din B-dul Ghencea nr 36.
 
Taxa de aderare este de 50 euro (se achita in momentul aderarii), iar cotizatia anuala platita de fiecare membru al clubului este tot de 50 euro (se achita pe parcursul anului).In baza taxei de aderare fiecare membru va primi un tricou cu insemnele clubului si o legitimatie de apartenenta la Clubul Profesionist de Pescuit la Crap CI Carp Team pentru care trebuie sa aduca o poza de tip buletin.
 
Urmatoarea sesiune de aderari va avea loc in luna februarie, din 2016.
 
 
Sursa: CI Carp Team  
4 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.