Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Articole de pescuit online cu plata in rate, dobanda 0%

sâmbătă, 7 martie 2015
Pescar Expert – magazin online cu articole de pescuit, vanatoare si accesorii. Acum poti cumpara online, la orice ora din orice locatie. Iti punem la dispozitie o platforma accesibila, consultanta online si peste 9500 de produse de unde sa alegi.
 
 
 
Pentru a veni in sprijinul clientilor sai, Pescar Expert pune la dispozitie multiple modalitati de plata, printre care si plata online in rate, cu dobanda 0%.
 
Astfel, pentru plata in rate nu trebuie decat sa detii un card bancar Star BT, emis de Banca Transilvania, Card Avantaj emis de Credite Europe Bank sau BRD Finance emis de BRD. Poti realiza plasarea unei comenzi cu plata in rate, in 4 pasi simpli:
 
1. Logheaza-te in contul tau de client sau creaza unul nou la sectiunea “Acces Cont”;
2. Alege produsele dorite si adauga-le in cosul de cumparaturi;
3. Selecteaza modalitatea de plata: Plata Online – PayU si vei fi redirectionat catre sistemul de plata securizat PayU;.
4. Alege cardul si numarul de rate dorit si completeaza campurile solicitate.
 
 
 
Si lista de mai sus poate continua:
 
• Gama variata de produse, peste 9500 articole;
• Livram prompt oriunde in tara;
• Iti punem la dispozitie consultanta specializata;
• Comercializam produse originale cu garantie 2-5ani (exceptie fac produsele Baracuda, pentru care importatorul ofera 6 luni garantie);
• Multiple modalitati de plata: ramburs, transfer bancar, online cu cardul sau online in rate; Platile online se realizeaza în condiții garantate de siguranta, tranzactiile fiind procesate de PayU, cel mai mare integrator de solutii de plati electronice din România.
 
La Pescar Expert vei gasi un partener de incredere!
3 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Comentarii
Momentan nu există comentarii.