Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

BIP! Alegerea setului de avertizori de crap.

luni, 4 iulie 2016
Primesc multe mesaje de la pescari in care sunt consultat in legatura cu achizitionarea unui set de avertizori. Cu statie. Iar ecuatia principala a problemei este reprezentata, desigur, de raportul calitate-pret…
 
In primul rand, vreau sa fac precizarea ca daca faceti numai partide scurte, de dimineata pana seara, din punctul meu de vedere, nu aveti nevoie de statie si va puteti cumpara absolut orice model de avertizori, inclusiv cei foarte ieftini, no name, chinezesti by Dragon. Chiar daca unele produse de acest tip sunt, dupa parerea mea, de unica folosinta.
 
 
Daca petreceti mai mult timp pe malul lacului, zile si nopti, lucrurile se schimba. Lasand la o parte faptul ca abia in acest caz statia isi justifica investitia (pentru ca poti dormi linistit cu ea la cap), aici intervine aspectul fiabilitatii. Cu cat lansetele stau mai mult in apa cu atat avertizorii nostri sunt expusi mai mult la intemperii, iar riscul accidentelor creste (lovituri, picat in apa, etc). Nimic nu poate fi mai neplacut ca in mijlocul unei partide de trei zile un avertizor sa inceapa sa faca figuri si sa nu mai functioneze pentru ca peste noapte a plouat prea mult, de exemplu.
 
  
Fara sa stau pe ganduri, recomand cu incredere setul de avertizori Prologic Unit Bite Alarm (patru bucati plus statie), pe care l-am folosit doua sezoane fara sa schimb bateriile. Poate ca pretul (in jur de 1000 lei) vi se pare mare, insa sub aceasta stacheta eu nu ma incumet sa sfatuiesc un pescar sa-si cumpere avertizori cu statie. Altii pot sa o faca. La Prologic gasiti si un model mai ieftin, precum si altul mai nou, puteti apela la Google si la magazinele on-line.
 
 
Eu in prezent folosesc seturi de avertizori mai scumpe, de la Nash si Fox, insa cel de la Prologic si-a facut treaba, la vremea lui, cu varf si indesat. Produsul este foarte fiabil, piesele (avertizorii si statia) sunt mici si robuste, elegante, facute din materiale de calitate. Sensibilitatea este impecabila (niciun bip nedorit de la vant) si se poate regla prin schimbarea rotitelor colorate cu magnet. Functia M a statiei (adica Memorie) mi s-a parut deosebit de utila, pentru ca iti da posibilitatea sa vezi care a fost ultimul senzor care s-a aprins.
 
 
Repet, recomandarea pe care o fac acum este pentru pescarii care isi propun sa petreaca mai mult timp pe malul lacului, zile si nopti, si care nu stiu ce set de avertizori sa-si cumpere. Pentru mai multe sezoane.
 
Sursa Facebook - Andrei Vladeanu
3 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.