Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Ce inseamna o nada calitativa?

marți, 20 mai 2014
„Mă amuz foarte tare când cineva câştigă un concurs sau două şi imediat se apucă să facă boilies şi devine producător de nadă.”
 
 
 
Cred că cel mai important aspect al nadei, când discutăm despre competiţii, este calitatea acesteia, calitate care este dată de ingredientele din care aceasta este produsă. Fie că vorbim despre concursuri în care urmărim cantitatea, fie că vorbim despre concursuri unde urmărim calitatea, fie că vorbim de partide lungi de pescuit după trofee, calitatea nadei este cea care îşi va pune amprenta asupra rezultatului (presupunem că problema locului şi abilităţile pescarului sunt rezolvate). Ce înseamnă o nadă calitativă? Ingrediente calitative? Sunt total de acord, dar cred că un lucru foarte important, omis de multe ori de producătorii de nadă este găsirea acelor proporţii optime, proporţii care nu se obţin cu una, cu două, de oricine, proporţii care înseamnă foarte multă muncă şi teste pe baltă. Din cauza asta mă amuz foarte tare când cineva câştigă un concurs sau două şi imediat se apucă să facă boilies şi devine producător de nadă. Cred că găsirea acestor proporţii duce la o nadă echilibrată, o nadă care pe termen lung este imbatabilă, o nadă care nu dezamăgeşte atunci când ai nevoie de ea să-şi facă treaba. Degeaba ai ingrediente de calitate, dacă nu ştii ce să faci cu ele, le subdozezi sau supradozezi ori, mai rău de atât, le amesteci după bunul plac, în speranţa că va ieşi ceva bun.
 
 
 
Bogdan Dragan
5 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • joi, 22 mai 2014 11:49

    gabriel iliescu : Am inteles ! Se pare ca tu te ai nascut invatat sau cu vreo bila'n san. Cel mai bun producator de bile cu dovezi clare la ora actuala in

  • joi, 22 mai 2014 11:51

    gabriel iliescu : ROMANIA este cu adevarat este CIPRIAN MARIUS DUDILA .

  • duminică, 19 aprilie 2015 11:53

    tomita vasilescu : Treaba cu Robin Red la 50 roni , e o farsa ? putina reclama nu strica !!!