Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Clubul Profesionist de Pescuit la Crap CI Carp Team face recrutari

miercuri, 4 februarie 2015
COMUNICAT CI CARP TEAM
 
Va invitam pe toti impatimitii pescuitului la crap, in data de 28.02.2015 la restaurantul Casa Florescu situat in B-dul Timisoara, Nr. 82, la ora 14:00, sa va alaturati celui mai puternic club profesionist de pescuit la crap din Romania. Intalnirea va fi antrenanta si plina de voie.
 
La eveniment va participa intregul lot al Clubului Profesionist de Pescuit la Crap CI Carp Team: Claudiu Popa, Cristian Aciubotaritei, Marius Popa, Iohann Kraus, Radu Badica, Ionut Voicu, Florin Masu, Radu Lixandru, Nelu Capitanu, Alexandru Mihai (Maxx), Stanciu Florian (Pelete), Marius Mitran, Andreea Aciubotaritei.
 
 
 
De ce sa fii membru al clubului CI Carp Team? 
 
Membrii clubului beneficiaza de o serie de avantaje la accesul pe balti de pescuit sau la achizitia de produse si servicii, iar lista de beneficii este completata periodic.
 
Beneficiile membrilor Clubului Profesionist de Pescuit la Crap CI Carp Team:
 
I. Reduceri la taxele de pescuit pe baltile:
 
· Peris 20%
· Lazar 10%
· Sulimanu 10%
· Greaca Cercani 10%
· Darvari 10%
· Moara Vlasiei 10%
· Magura 9 10%
 
II. Reduceri la achizitia de produse din magazine de pescuit
 
 
III .Alte reduceri la achizitia de produse / servicii :
 
· Navitas 10%
· RB Baits 10%
· Nada Claumar 10%
· Restaurant Casa Oprescu 10%
· Tempera Advertising 10%
· Majestik Print 10%
 
Clubul CI Carp Team organizeaza periodic intalniri, fie pe balta, fie in locatii inchise, la care sunt invitati toti membrii clubului. In 2015 vom organiza o serie de workshop-uri pe teme diverse si vom lansa Academia de Pescuit, care va reprezenta platforma prin care se vor recruta noi membri pentru lotul mare, care participa la cele mai importante competitii de pescuit la crap.
 
 
Si ce este cel mai important … fiecare membru are sansa sa evolueze in cadrul clubului.
 
Taxa de aderare este de 50 euro (se achita in momentul aderarii), iar cotizatia anuala platita de fiecare membru al clubului este tot de 50 euro (se achita pe parcursul anului). In baza taxei de aderare fiecare membru va primi un tricou cu insemnele clubului si o legitimatie de apartenenta la Clubul Profesionist de Pescuit la Crap CI Carp Team pentru care trebuie sa aduca o poza de tip buletin.
 
 
 
Veniti alaturi de noi sambata 28 februarie, ora 14:00, sa povestim, sa castigati premii si sa deveniti membrii ai celui mai important club de pescuit la crap din Romania!
Participarea la eveniment este gratuita.
 
Pescarii interesati de acest subiect pot confirma participarea pe forumul Crapmania.ro sau prin email la office@ci-carpteam.ro sau la nr de telefon 0731 346 505 - Claudiu Popa
 
Va asteptam,
 
5 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.