Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

De ce lucruri ai nevoie pentru o montura de crap prinzatoare?

vineri, 5 august 2016
Montura se incadreaza in topul celor mai importante trei lucruri de luat in calcul la o partida de pescuit, alaturi de localizare și nada.
 
Magazinul online King Fish prezinta cateva accesorii extrem de utile, dintr-o lista lunga de produse de la firma Extra Carp.
 
accesorii pescuit 
 
Montura cu fir de par este una dintre cele mai uzuale monturi din pescuitul la crap. Croseta este accesoriul ideal pentru trecerea boiliesurilor, porumbului sau chiar a peletelor pe firul de par. In multe cazuri, avem nevoie si de burghiu pentru a introduce croseta.
 
accesorii pescuit 
 
Plumbul, modelul Back Lead asigura scufundarea firului pentu a evita incurcarea in dril a liniei. In timpul trasaturilor dispune de un sistem de eliberare a firului numit "twin ball". Are prevazut un fir de recuperare de 7 metri. Se recomanda a fi folosit cu fire de diametre mai mari de 0,25 mm.
 
accesorii pescuit 
 
Stopere din cauciuc recomandate pentu montura cu anou, ce se monteaza cu usurinta pe tija carligului.
 
accesorii pescuit 
 
Setul contine 100 de bucati, diferite dimensiuni, depozitate intr-o cutie foarte practica. La ce se folosesc margelele din cauciuc? Ele se pun pe noduri, pentru a evita ca acesta sa fie lovit de catre plumb in momentul lanseului.
 
accesorii pescuit 
 
10 agrafe rapide insotite de 10 mini-conuri. Conurile au rolul de a proteja vartejele, dar si de a impiedica rasucirea firului.
 
Gama completa de accesorii Extra Carp este disponibila in sectiunea Noutati a site-ului King-Fish.ro
 
Fir intins! 
 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii