Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Fratia boiliesurilor

joi, 17 iulie 2014
Totul a inceput in urma cu 5 ani, cand pescuiam impreuna cu Radu Badica (Grasu) si cu Iohann Kraus, iar cand faceam boiliesurile pentru concursuri ne intalneam si ne intrebam: “Ce bile facem pentru concursul asta? Nu ar fi mai bine sa facem…sau sa facem…?”. De multe ori rulam boiliesurile in spatele blocului pentru ca nu aveam un spatiu amenajat pentru asta.
 
 
 
Dupa rezultatele obtinute in competitii, au inceput cererile si de la alti pescari, care doreau sa incerce bilele noastre. 
 
Radu a studiat foarte mult nutritia crapilor, facand o obsesie pentru asta, iar eu am terminat facultatea de Piscicultura si Acvacultura, unde de asemenea am studiat modul de hranire al crapilor.
 
 
 
In 2013 bilele RB Competition au castigat 43 de cupe la concursuri interne si internationale, iar in 2014, pana in prezent, nu mai putin de 24 de clasari pe podium.
 
Acum, boiliesurile noastre Claumar RB Competition se gasesc atat in varianta solubila, cat si tare pe rafturile magazinelor Claumar Pescar din B-dul Ghencea, cat si online pe www.claumarpescar.ro si www.ffb.ro.
Pretul unui kg de boilies este de 69 de lei, iar varianta de carlig la doar 11 lei.
 
Aroma folosita este de Squid & Octopus & Liver & Plum & Black Pepper, in traducere - Calamar & Caracatita & Ficat & Pruna & Piper negru.
 
 
 
Claudiu Popa
4 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • sâmbătă, 26 iulie 2014 20:23

    Mihael Avarvaroaei : Buna seara.Inca de la inceput precizez ca sunt novice in acest sport si doream sa va intreb daca pescuitul la boiles necesita un interval mai mare de timp adica mai mult de 16 ore cat obisnuiesc eu sa pescuiesc deoarece de fiecare data am folosit cate un bat numai pe boiles(bineinteles dand momeala in zona respectiva)dar nu am avut nici un rezultat toate capturile venind la monturi cu momitor(diverse mamaligi,porumb)Va multumesc si astept comentarii.

  • sâmbătă, 26 iulie 2014 21:14

    Viorel Mateianu : Salut, cel mai bine consulti forumul pentru astfel de intrebari: http://www.crapmania.ro/forum/tehnici-si-tactici-de-pescuit-la-crap-f5/