Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Incepe cel mai mare Black Friday din istoria pescuitului la Claumar Pescar

joi, 10 noiembrie 2016
black friday pescuit claumar 2016
 
De Black Friday 2016 Claumarpescar.ro a pregatit o oferta de peste 5.000 de produse destinate tuturor stilurilor de pescuit - mai multe ca oricand, pentru a oferi pescarilor experienta cumparaturilor multe la preturi mici.
 
Magazinul Claumar declara ca anul acesta ofertele vor fi mai multe, iar numărul clientilor care vor prinde reducerile se asteapta sa creasca. Printre brandurile cele mai importante care fac parte din portofoliul evenimentului se numara: Shimano, Fox, Daiwa, Delkim, Trabucco, JRC, Chub, Gardner, Gamakatsu, Okuma si multe altele.
 
Pentru mai multe informatii si pentru a fi la curent cu toate noutatile si ofertele Claumarpescar.ro de Black Friday accesati www.claumarpescar.ro sau vizitati magazinul Famous Fishing Brands, situat in B-dul Ghencea, Nr 30, Sector 6, Bucuresti.
 
transport gratuit comenzi 100 lei
 
Livrarea comenzilor se va face prin servicii de curierat rapid, transportul pentru comenzile mai mari de 100 de lei fiind gratuit.
 
aplicatie claumar android 
Descarca si instaleaza aplicatia mobila Claumar Pescar, disponibila in Google Play pentru Android si gaseste toate ofertele de Black Friday, direct de pe telefonul mobil. 
 
Promotia incepe vineri, 11 noiembrie, de la orele 10:00.
 
claudiu popa claumar 
Claudiu Popa
Manager General Claumar 
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • vineri, 11 noiembrie 2016 10:56

    Cristian Andrei : Cred ca la lansetele Shimano XS1 Intensity este o greseala...😡. Eu zic sa nu ne mai luati de prosti.

  • vineri, 11 noiembrie 2016 13:56

    Adrian Nita : Si nu numai....

  • vineri, 11 noiembrie 2016 17:31

    valter barbu : Sa imi explice si mie cineva care e reducerea la lanseta Shimano Intensity?Pretul de 999 e de cateva luni ....Vrajeli de Black Friday,mai bine zis,nu reduceri

  • vineri, 11 noiembrie 2016 17:43

    Claumar Pescar : se mai pot strecura si greseli, de aceea va rugam sa ni le semnalati!

  • miercuri, 16 noiembrie 2016 12:32

    Catalin Duma : Au incercat si ei! Repede v-ati prins si voi, le-ati stricat combinatia! Cine nu si-ar fi dorit o reducere de 44% la Tribal Velocity, de la 899 la 499! Cascadorii rasului...dar de fapt e de plans!