Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Loteria Podiumurilor. In Decembrie 4CARP desemneaza inca doi castigatori.

luni, 30 noiembrie 2015
Poate cel mai inedit concurs al anului 2015 lansat de 4CARP pentru clientii sai, a ajuns la o noua extragere pentru doua podiumuri norocoase.
  
Asa cum am promis, in luna decembrie, se vor desemna inca 2 castigatori ai  Loteriei Podiumurilor 4CARP. Cele 49 de podiumuri din care se vor extrage cele doua locuri norocoase in urma extragerilor Loto 6/49, sunt podiumurile de la numarul 50 pana la 98 inclusiv.
 
Cele doua extrageri care vor desemna ultimele 2 podiumuri norocoase din acest sezon, sunt extragerile Loto 6/49 din datele de 6 si 20 decembrie 2015.
 
 
 
Dupa cum stiti, in urma extragerii, primul numar extras va indica numarul podiumului castigator, iar ultimul numar cantitatea in kg de boilies pe care echipa norocoasa o castiga.
 
 
 
In urma primelor doua extrageri din primul set de 49 de podiumuri, fericitii castigatori cu numerele podiumurilor 16 si 44 au castigat 36 de kg, respectiv 25 de kg boiliesuri.
 
 
 
Succes!
 
Pentru detalii si inscrieri va rugam sa accesati forumul Crapmania.ro, sectiunea 4CARP. Click aici
 
George Alexandru
4 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.