Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Mancaruri traditionale din peste la ceaun si alte delicii culinare la EXPO Fishing Mania

luni, 28 martie 2016
Firma de organizare evenimente, Palmyra Events, in parteneriat cu Doripesco - Delta din Carpati au placerea sa va ofere preparate culinare speciale cu ocazia expozitiei de pescuit EXPO Fishing Mania, ce va avea loc in Piata Constitutiei din Bucuresti, in perioada 7-10 aprilie 2016.
 
 
Doripesco - Delta Din Carpati si Palmyera Events sunt specializate in organizarea de evenimente outdoor si axate pe bucatarie traditional romaneasca, incepand de la aperitive, gratare si gustoasele sarmalute, pana la preparate gatite la ceaun in aer liber. Indiferent de numarul de participanti va vom oferi garantia unor servicii de inalta calitate.
 
 
 
 
 
 
 
 
Printre mancarurile ce le puteti gasi la targul EXPO Fishing Mania: bors de peste la ceaun, mici de peste, pastrav la protap pe pat de sare, precum si alte mancaruri cu specific pescaresc. De asemenea, pe langa preparatele din peste puteti servi si fripturi din ceafa de porc, mici, garnituri si alte delicii cu specific traditional romanesc.
 
 
 
 
 
 
Targul este deschis in perioada 7-10 aprilie si are urmatorul program de vizitare:
Joi 7 aprilie - 10-20
Vineri 8 aprilie: 10-20
Sambata 9 aprilie: 10-20
Duminica 10 aprilie: 8-15.
 
 
 
Pretul biletului de intrare este de 15 lei pentru care veti primi 6 vouchere de reducere in valoare de 5 lei fiecare, ce se pot folosi la orice stand de pescuit din cadrul expozitiei, pentru cumparaturi de minimum 50 de lei / 1 voucher. 
 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.