Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

MarelePescar isi schimba numele temporar in MarileReduceri, cu ocazia Black Friday 2016.

marți, 15 noiembrie 2016
Asa cum am obisnuit si in anii precedenti, noiembrie reprezinta luna reducerilor substantiale pentru clientii magazinului MarelePescar.
 
Incepand cu data de 11 noiembrie, promotiile si ofertele de Black Friday vor da startul uneia dintre cele mai longevive perioade in care produsele noastre va sunt oferite la preturi foarte accesibile. Pana pe data de 30 noiembrie ai nu mai putin de 20 de zile cu reduceri absolut reale pentru echipamente si accesorii de pescuit la crap, rapitori sau stationar, bagajerie si imbracaminte de sezon. Alte categorii importante la care aplicam reduceri sunt camping si boating cu toate produsele conexe.
 
logo marele pescar
 
Foarte important de retinut pentru clientii care vor vizita in aceasta perioada magazinul fizic sau on-line – toate reducerile oferite de noi sunt reale si sunt aplicate in limita stocurilor disponibile. Recomandam clientilor nostri sa ne contacteze telefonic atunci cand produsul care prezinta interes nu beneficiaza de discount, nu face parte din campania de reduceri, sau pur si simplu nu se afla in stoc. Vom incerca sa oferim cea mai buna solutie la achizitionarea oricarui produs. Va multumim si speram ca vom ramane in continuare magazinul dvs. preferat.
 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.