Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Oferta incredibila pentru mulineta SHIMANO ULTEGRA 14000 XTC: Sub jumatate din pretul de vanzare!

marți, 9 august 2016
Shimano Ultegra XTC a fost introdusa pe piata ca o mulineta compacta, dar cu un tambur de mari dimensiuni, avand o atitudine de mulineta supradimensionata.
 
ultegra 14000 xtc 
 
Shimano Ultegra 14000 XTC este echipata cu noua technologie de tamburi a celor de la Shimano si anume X-Ship, acest lucru marind considerabil viteaza de rulare a tamburului, dar si forta. Iar daca ceea ce am mentionat mai devreme ne face sa ne gandim la un fir care se poate arunca cei de la Shimano spun ca ne inselam, deoarece Shimano Ultegra XTC a fost echipa cu Aerowrap II plus, deja celebrul sistem de dubla oscilatie, lucru care vine ca o garantie pentru asezarea firului pe tambur.
 
ultegra 14000 xtc 
Puternica varianta de 14000 va gasi o multime de stiluri de pescuit pe care le va putea acoperi fie ca vorbim de crapi capitali sau de surfcast.
 
 
Caracteristici:
 
- Sistem X-Ship ce reduce la minim frecarile si asigura fluiditate in miscare in timpul celor mai puternice drill-uri;
- Sistem Super Slow Oscilation – oscilatie super lenta ce asigura o excelenta asezare a firului pe bobina;
- Baitrunner Spool II;
- Tambur de rezerva;
- Recupereaza 103 cm de fir la o tura completa;
- Greutate: 660g;
- Raport de recuperare: 4.3:1;
- Capacitate tambur: 0.35mm/550m;
- 5 rulmenti;
- Garantie: 3 ani.
 
 
Din luna august, la toti partenerii autorizati Normark din Romania, la pretul de 699 lei, redusa de la 1490 lei. 
 
  
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • marți, 9 august 2016 18:03

    Roland Popcev : Cât e normal?

  • marți, 9 august 2016 20:14

    Edmond Marius : Cum puteți fi atat de nesimțiți încât sa afirmați ca aceștiu model de mulineta ajunge la prețul de aproape1500 Ron! Orice firma sau site care își respecta clienții și au o minima decenta și bun simț fata de ei practica un preț de maxim 200€! Ați redus pretul acestui model cu puțin peste 100 Ron și vreți sa dați impresia ca aveți discount de aproape 50%! Sunteți mai rău ca niște jăpcari.

  • marți, 9 august 2016 20:43

    valter barbu : Uite cum reuseste Normark Romania sa dea cu bata in balta!ca vina ii apartine lui Normark,nu crapmania.Cu strategii de genul asta incep sa ma orientez catre branduri ceva mai serioase,care isi respecta clientii iar pentru mine Shimano nu mai exista.

  • miercuri, 10 august 2016 11:30

    Adrian Nita : adevarat, mulineta a fost 799 lei la vanzare de multa vreme, vrajeala ieftina, pentru gafa asta ar trebui intr-adevar sa fie la 50% adica 400 lei :)))