Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Protectia solara inteligenta. Cu ce ne imbracam pe canicula la pescuit?

joi, 7 iulie 2016
Foarte putini pescari sau amatori de activitati in aer liber, stiu sa aleaga imbracamintea potrivita pentru zilele caniculare. Cea mai frecventa greseala este utilizarea materialelor inchise la culoare, urmata de alegerea unor fibre naturale in detrimentul celor sintetice.
 
Un studiu simplu ne poate arata ca absolut toti producatorii de echipamente, pentru sporturi nautice de exemplu, comercializeaza imbracaminte de protectie fabricata integral din materiale sintetice in culori stridente sau deschise.
 
 
Confundat de catre persoane neavizate, cu „plasticul”, materialul din care sunt fabricate bluzele Tica UV, beneficiaza de un indice de protectie (ultraviolet protection factor) UPF 60. Practic, de cateva zeci de ori mai mare ca al bumbacului.
 
Bluza producatorului Tica este prevazuta cu gluga speciala ce acopera 80% din suprafata capului si mansete supradimensionate pentru protectia palmelor. Pentru senzatia de „racoros” este responsabila culoarea alb-lucios (culorile lucioase reflecta razele UV mai bine decat cele mate) si greutatea incredibil de redusa a materialului, evident respirabil.
 
 
 
In plus de la acelasi producator sapca cu protectie solara pentru zona cervicala, foarte utila si confortabila. Aceste doua produse sunt recomandarea echipei noastre dupa un sezon in care am testat cu succes acest echipament. Protectie solara eficienta!
 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.